Dobnik - personalizirane čokoladke (5 g)

  Cena 0,99 € 0.99 EUR

  Kupi 300 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Za prav posebne želje imamo v prodaji tudi personalizirane čokoladke iz temne čokolade - 5g. Embalaža čokoladic je lahko v popolnoma vaših barvah ter s tiskom po željah. Čokoladke so primerne za različna slavja, pogostitve - postrežene ob kavi ali kot manjše darilce.

  Minimalna količina: 200 kosov (personalizacijo: 500 kos). Za več informacij pišite na info@mojacokolada.si ali nas pokličite.

  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Dobnik - personalizirane čokoladke (5 g)

  Poskrbite za dober ugled in prepoznavnost vašega podjetja s pomočjo najboljše sladke razvade - čokolade. Personalizirane čokoladne čokoladnega Ateljeja Dobnik, so izdelane iz vrhunske temne čokolade, ki vsebuje vsaj 70% kakavovih delcev. Vrhunska čokolada in vaš logotip na vrhu predstavlja popolno kombinacijo. Čokoladice so odlično promocijsko darilo.

  Pogoji za naročilo:

  • Minimalna količina za personalizacijo: 500 kos 
  • Za oddajo naročila je potreben logotip v vektorski obliki
  • Več informacij nam pišite na info@mojacokolada.si
   

  Želite, da vam pripravimo simpatične promocijske čokoladice z vašim logotipom ali posvetilom? Kontaktirajte nas na info@mojacokolada.si ali 070/222-555 in pripravili vam bomo čudovit izdelek!

  VIDEO - Čokoladni Atelje Dobnik

  Čokoladni atelje Dobnik

  Čokoladni atelje Dobnik je slovenska čokoladnica z dolgoletno tradicijo izdelave čokoladnih izdelkov. Z izdelavo čokolade najvišje kakovosti, so kot prvi pričeli že leta 1994. Že v samem začetku so si za vodilo postavili visoko kakovost in vse od takrat sledijo svojim načelom. Z ročno izdelavo, naravnimi sestavinami in z uporabo prave čokolade najvišje kakovosti, se uvrščajo med čokoladnice z najboljšimi čokoladnimi izdelki.

  Neprestano preizkušajo nove recepte, izboljšujejo stare in se poigravajo s kombinacijami. Tradicionalna izdelava in inovativnost zagotavljajo vrhunske in unikatne čokoladne dobrote.

  Garancija kakovosti

  Čokoladni izdelki ateljeja Dobnik so izdelani iz najboljše, prave čokolade. Zdravilne lastnosti prave čokolade z visoko vsebnostjo kakava so poznavalcem že dolgo znane. Izdelki so pripravljeni s skrbjo in ročno. Priporočamo, da naše izdelke hranite na suhem in hladnem med 18 – 20 °C in da ne odlašate predolgo s pokušnjo.

  Z lepimi željami, Čokoladni atelje Dobnik.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Darilno pakiranje
  • Primerno za pogostitve, slavja, ob kavi ipd.
  • 100% slovensko
  • Simpatično personalizirano darilo
  • Iz temne čokolade
  Ključne besede: čokolada, temna čokolada, dobnik, čokoladnica dobnik, čokolada z logotipom, promocijska čokolada, personalizirane čokoladice, čokoladice za promocijo, promocijske čokolade s tiskom, potiskane čokolade
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več