Čokoladni penis

  Cena 4,90 € 4.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Za posebne priložnosti in za sladkosnede ljubiteljice erotike je kot nalašč čokoladna figura v obliki penisa. Izdelan je iz najslajše mlečne čokolade in oblikovan v sladek in okusen penis naravne velikosti. Strastno, unikatno in zelo zabavno darilo, ki ji bo zagotovo všeč. 

  * Neto količina izdelka: 50 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 4 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 4 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,04 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Čokoladni penis

  Pekarna in čokoladnica Plešec je domača slovenska čokoladnica, ki se ponaša z ročno izdelanimi domačimi, vrhunskimi pekovskimi ter čokoladnimi izdelki. Med temi se nahaja tudi prav posebna erotična kolekcija izdelkov v kateri se nahaja tudi čokoladni penis. 

  Čokoladni penis (50 g) je idealna slaščica za darilo za tiste posebne priložnosti, ko želite nekomu podariti nekaj intimnega in hkrati zabavnega. Izdelan je iz najslajše mlečne čokolade (z vsaj 32% kakavovih delov), ki je tako okusna, da zadovolji še najbolj izbirčne sladkosnede.

  VIDEO - Čokoladnica Plešec

  Nina L.
  19.01.2019

  Dobra cokolada,estetsko stilizirana oblika...idealno nagajivo darilo za nagajive prijateljice...tudi prijatelje ;-)

  Najbolj zaželjen izdelek je Čokoladni dotik. To je erotično pakiran čokoladni falus. Dekleta ga imajo izredno rade. Sploh na dekliščinah je veliko smeha.

  Na videz popolnoma običajno, 31 gramov težko čokoladno jajce, namreč vsebuje dragoceni kovanec, ki so ga vstavili v pirh.

  Veriga evropskih seks trgovin Ann Summers je morala s svojih polic in spletne strani umakniti na tisoče novih izdelkov. Razlog: igračke so vsebovale preveliko vsebnost industrijske...

  Novozelandsko podjetje, ki proizvaja čokolado, se je odločilo, da bo v svoje sladice vbrizgalo afrodiziak za moške.

  Prednosti
  • Izdelek je narejen v Sloveniji
  • Čokoladno razvajanje v dvoje
  • Elegantna darilna embalaža
  • Unikatno darilo ob vsaki priložnosti zanjo ali zanj
  • Ročno izdelano
  Ključne besede: moja čokolada, čokoladnica, mlečna čokolada, čokoladni penis, penis, plešec, čokoladnica plešec, mlečni penis, penis iz mlečne čokolade, falus iz mlečne čokolade, falus
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več