Cukrček - Čokoladni šparovček

  Cena 8,00 € 8 EUR

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Čokoladna figura v obliki »šparovčka«  je idealno darilo za sladkosnede otroke in varčne čokoholike. Čokoladni šparovček, v obliki pujska, je izdelan iz najslajše mlečne in bele čokolade, ki se preprosto čudovito raztopi v ustih. 

  * Neto količina izdelka: 250 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 8 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 8 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,08 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Cukrček - Čokoladni šparovček

  Čokoladnica Cukrček je priznana slovenska čokoladnica, ki se ponaša s pestro izbiro tako čokoladnih tablic kot tudi različnih čokoladnih figuric. Med njimi se v kolekciji najizvirnejših in ljubkih čokoladnih figuric nahaja tudi čokoladna različica šparovčka ali hranilnika za kovance, v obliki pujska.

  Čokoladni šparovček je 250 g čokoladna figurica, oblikovana v šparovček v obliki pujska, ki je tudi po velikosti podoben pravemu hranilniku za kovance. Čokoladni šparovček je izdelan iz kombinacije najslajše mlečne in bele čokolade, ki v ustih za seboj pusti naravnost čudovit sladek okus. Izvirno darilce za vse otroke, navdušil pa bo tudi vse »varčne« čokoholike.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Mlečni čokoladi je dodana najboljša bela čokolada
  • Iz čokolade izdelana čokoladna figura v obliki šparovčka pujska
  Ključne besede: Cukrček - Čokoladni šparovček
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več