Cukrček - Čokoladni mobitel

  Cena 4,90 € 4.9 EUR

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Čokoladni mobitel je idealno darilo za sladkosnede otroke in ljubitelje starejših mobilnih telefonov, tistih z majhnim zaslonom in pravimi tipkami. Čokoladni mobitel je izdelan iz kombinacije temne in bele čokolade, ki se preprosto čudovito raztopi v ustih. 

  * Pozor! Čokoladni mobitel ni pravi, je 100% iz čokolade.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 4 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 4 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,04 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Cukrček - Čokoladni mobitel

  Čokoladnica Cukrček je priznana slovenska čokoladnica, ki se ponaša s pestro izbiro tako čokoladnih tablic kot tudi različnih čokoladnih figuric. Med njimi se v kolekciji najizvirnejših in ljubkih čokoladnih figuric nahaja tudi čokoladna različica mobitela.

  Čokoladni mobitel je čokoladna figurica, oblikovana v obliko mobilnega telefona z majhnim ekrančkom in reliefnimi tipkami. Po velikosti je podoben velikosti pravega telefona. Čokoladni mobitel je izdelan iz kombinacije fine temne in sladke bele čokolade, ki v ustih za seboj pustita naravnost čudovit sladko-grenak okus. Izvirno darilce za vse otroke, navdušil pa bo tudi ljubitelje mobilnega sveta.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Ključne besede: čokolada, čokoladnica, darilo, sladko darilo, čokoladnica cukrček, cukrček, čokoladni mobitel, mobitel
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več