Cukrček - Čokoladna tipkovnica

  Cena 9,90 € 9.9 EUR

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Čokoladna figura v obliki računalniške tipkovnice je idealno darilo za otroke in ljubitelje računalniškega sveta. Izdelana iz najslajše bele in mlečne čokolade, ki se preprosto čudovito raztopita v ustih. 

  * Pozor! Čokoladna tipkovnica ni prava, je 100% iz čokolade.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 9 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 9 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,09 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Cukrček - Čokoladna tipkovnica

  Čokoladnica Cukrček je priznana slovenska čokoladnica, ki se ponaša s pestro izbiro tako čokoladnih tablic kot tudi različnih čokoladnih figuric. Med njimi se v kolekciji najizvirnejših in ljubkih čokoladnih figuric nahaja tudi čokoladna računalniška tipkovnica.

  Čokoladna tipkovnica je čokoladna figurica, oblikovana v obliko računalniške tipkovnice, ki je po velikosti malo manjša od prave računalniške tipkovnice. Izdelana je iz najslajše bele in mlečne čokolade, ki v ustih za seboj pustita naravnost čudovit sladek okus. Izvirno darilce za vse otroke, navdušile pa bodo tudi ljubitelje računalniškega sveta.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Iz čokolade izdelana čokoladna računalniška tipkovnica
  Ključne besede: čokolada, čokoladnica, darilo, sladko darilo, čokoladnica cukrček, cukrček, čokoladna tipkovnica, tipkovnica
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več