Cukrček - Čokoladna črka M

  Cena 2,90 € 2.9 EUR

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Izvirna čokoladna figura v obliki črke M je izdelana iz fine temne in najslajše bele čokolade, ki se preprosto čudovito raztopita v ustih. Prepustite prosto pot domišljiji in sestavite kakšno čokoladno besedo ali pa poiščite začetnico imena bljižnjega in razveselite kakšnega čokoholika.

  * Neto količina izdelka: 100 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 2 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,02 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Cukrček - Čokoladna črka M

  Čokoladnica Cukrček je priznana slovenska čokoladnica, ki se ponaša s pestro izbiro tako čokoladnih tablic kot tudi različnih čokoladnih figuric. Med njimi se v kolekciji najizvirnejših in ljubkih čokoladnih figuric nahajajo tudi čokoladne črke.

  Čokoladna črka M je 100 g čokoladna figurica, oblikovana v obliki črke M in izdelana iz slastne čokolade. Kombinacije fine temne in sladke bele čokolade za seboj v ustih pusti naravnost čudovit čokoladni okus. Izvirno darilce za vse, katerih ime se začne na črko M ali pa je morda le del čokoladne besede, ki jo boste ustvarili.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Iz čokolade izdelana črka M
  Ključne besede: čokolada, čokoladnica, darilo, sladko darilo, čokoladnica cukrček, cukrček, čokoladna črka, črka iz čokolade
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več