Cukrček - Žlahtna 75% s solnim cvetom

  Cena 3,20 € 3.2 EUR

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Žlahtna temna čokolada z omamnim, močnim kakavovim okusom, z vsaj 75% kakavovih delcev in z dodatkom solnega cvetu, je prelita v čokoladno tablico ovito v lično darilno embalažo. Že samo pričakovanje je nalezljivo, okus pa zagotovo zasvoji vsakega ljubitelja temnih čokolad.

  * Neto količina izdelka: 85 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 3 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,03 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Cukrček - Žlahtna 75% s solnim cvetom

  Čokoladnica Cukrček je priznana slovenska čokoladnica, ki se ponaša s številnimi čokoladnimi tablicami z najrazličnejšimi dodatki za vsak okus. V kolekciji teh omamnih tablic se nahaja tudi 75% žlahtna temna čokolada s solnim cvetom.
     
  Žlahtna 75% čokolada s solnim cvetom je 85 g čokoladna tablica izdelana iz fine temne čokolade, ki vsebuje vsaj 75% kakavovih delcev. Temni čokoladi je dodan solni cvet, ki je nekakšna »smetana morske soli«,  ki se jo pobira ročno v brezvetrnih obdobjih na površini bazenov s soljo. Nastaja tudi v zelo manjših količinah kot morska sol. Okus solnega cvetu skupaj s zelo temno grenko čokolado ustvari prav posebno močan slankast okus. Je že dolgo tega kar pogrešate slovensko? Preizkusite to čokolado, ne bo vam žal.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Žlahtni čokoladi je dodan redki solni cvet
  Ključne besede: čokolada, tablica čokolade, čokoladna tablica, darilo, sladko darilo, čokoladnica cukrček, cukrček, tablica
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več