Cukrček - Temna z vrtnico

  Cena 3,20 € 3.2 EUR

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Fina temna čokolada z dodatkom bogate vrtnice, ki čokoladi doda prav poseben prestižen in cvetlični priokus, je prelita v čokoladno tablico ovito v lično darilno embalažo.  Že samo pričakovanje je nalezljivo, okus pa zagotovo zasvoji vsakega ljubitelja temnih čokolad.

  * Neto količina izdelka: 85 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 3 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,03 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Cukrček - Temna z vrtnico

  Čokoladnica Cukrček je priznana slovenska čokoladnica, ki se ponaša s številnimi čokoladnimi tablicami z najrazličnejšimi dodatki za vsak okus. V kolekciji teh omamnih tablic se nahaja tudi temna čokolada z dodatkom očarljive vrtnice.
     
  Temna z vrtnico je 85 g čokoladna tablica izdelana iz fine temne čokolade, ki vsebuje vsaj 64% kakavovih delcev. Temni čokoladi je dodana vrtnica, ki skupaj s čokolado ustvari čudovit in bogat cvetlični okus. Je že dolgo tega kar ste se razvajali prestižno? Preizkusite to čokolado, ne bo vam žal.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Temni čokoladi so dodane cvetlice vrtnice
  Ključne besede: čokolada, tablica čokolade, čokoladna tablica, darilo, sladko darilo, čokoladnica cukrček, cukrček, tablica
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več