Cukrček - Temna z meto

  Cena 3,20 € 3.2 EUR

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Fina temna čokolada z dodatkom mete, ki čokoladi doda prav poseben osvežilen priokus, je prelita v čokoladno tablico ovito v lično darilno embalažo.  Že samo pričakovanje je nalezljivo, okus pa zagotovo zasvoji vsakega ljubitelja temnih čokolad.

  * Neto količina izdelka: 85 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 3 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,03 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Cukrček - Temna z meto

  Čokoladnica Cukrček je priznana slovenska čokoladnica, ki se ponaša s številnimi čokoladnimi tablicami z najrazličnejšimi dodatki za vsak okus. V kolekciji teh omamnih tablic se nahaja tudi temna čokolada z dodatkom mete.
     
  Temna z meto je 85 g čokoladna tablica izdelana iz fine temne čokolade, ki vsebuje vsaj 64% kakavovih delcev. Temni čokoladi je dodana meta, ki skupaj s čokolado ustvari čudovit grenak in osvežilen okus. Je že dolgo tega kar ste se občutili naravno? Preizkusite to čokolado, ne bo vam žal.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Temni čokoladi je dodana osvežilna meta
  Ključne besede: čokolada, tablica čokolade, čokoladna tablica, darilo, sladko darilo, čokoladnica cukrček, cukrček, tablica
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več