Cukrček - Rio Caribe 67%

  Cena 3,20 € 3.2 EUR

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Fina temna čokolada, z vsaj 67% kakavovih delcev, je prelita v prestižno čokoladno tablico, zavito v lepo darilno embalažo. Čokolada je izdelana iz izbranega kakava Rio Caribe, ki v čokoladi ustvari eksotični, sadni, začimbni, kavni in zelo kakavov priokus. Samo pričakovanje je nalezljivo, okus pa zagotovo zasvoji vsakega ljubitelja zelo temnih čokolad.

  * Neto količina izdelka: 85 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 3 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,03 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Cukrček - Rio Caribe 67%

  Čokoladnica Cukrček je priznana slovenska čokoladnica, ki se ponaša s številnimi čokoladnimi tablicami z najrazličnejšimi dodatki za vsak okus. V kolekciji teh omamnih tablic se nahaja tudi zelo temna čokolada Rio Caribe, z vsaj 67% kakavovih delcev.

  Temna čokolada Rio Caribe 67% je 85 g čokoladna tablica izdelana iz fine temne čokolade, ki vsebuje vsaj 67% kakavovih delcev, iz najboljših plantaž v mestecu Rio Caribe, na posestvu Agua Santa, kjer raste ne tako razširjen venezuelski kakavovec. Temna čokolada ima čudovit in močan okus po kakavu, s priokusom kavne, sadne in začimbne arome. Je že dolgo tega kar ste se počutili prestižno? Preizkusite to čokolado, ne bo vam žal.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Tablica je izdelana iz venezuelskega kakavovca Rio Caribe
  • Vsaj 67% kakavovih delov
  Ključne besede: čokolada, tablica čokolade, čokoladna tablica, darilo, sladko darilo, čokoladnica cukrček, cukrček, tablica
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več