Cukrček - Arriba 63%

  Cena 3,20 € 3.2 EUR

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Fina temna čokolada, z vsaj 63% kakavovih delcev, je prelita v prestižno čokoladno tablico, zavito v lepo darilno embalažo. Čokolada je izdelana iz kakava Arriba, ki je izdelan iz najboljših kakavovih zrn iz Ekvadorja. Že samo pričakovanje je nalezljivo, okus pa zagotovo zasvoji vsakega ljubitelja zelo temnih čokolad.

  * Neto količina izdelka: 85 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 3 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,03 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Cukrček - Arriba 63%

  Čokoladnica Cukrček je priznana slovenska čokoladnica, ki se ponaša s številnimi čokoladnimi tablicami z najrazličnejšimi dodatki za vsak okus. V kolekciji teh omamnih tablic se nahaja tudi zelo temna čokolada Arriba, z vsaj 63% kakavovih delcev.

  Temna čokolada Arriba 63% je 85 g čokoladna tablica izdelana iz fine temne čokolade, ki vsebuje vsaj 63% kakavovih delcev, najboljšega Ekvadorskega kakava Arriba. Temna čokolada ima čudovit grenak tropski priokus. Je že dolgo tega kar ste se počutili prestižno? Preizkusite to čokolado, ne bo vam žal.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Tablica čokolade je izdelana iz ekvadorskega kakava Arriba
  • Vsaj 63% kakavovih delov
  Ključne besede: čokolada, tablica čokolade, čokoladna tablica, darilo, sladko darilo, čokoladnica cukrček, cukrček, tablica
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več