Cukrček - Bela z jagodami

  Cena 3,20 € 3.2 EUR

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Sladka bela čokolada z dodatkom sočnih jagod, ki čokoladi dodajo prav poseben božanski priokus, je prelita v čokoladno tablico zavito v lepo darilno embalažo. Že samo pričakovanje je nalezljivo, okus pa zagotovo zasvoji vsakega ljubitelja sladkih belih čokolad.

  * Neto količina izdelka: 85 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 3 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,03 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Cukrček - Bela z jagodami

  Čokoladnica Cukrček je priznana slovenska čokoladnica, ki se ponaša s številnimi čokoladnimi tablicami z najrazličnejšimi dodatki za vsak okus. V kolekciji teh omamnih tablic se nahaja tudi osvežilna bela čokolada z jagodami.

  Bela z jagodami je 85 g čokoladna tablica izdelana iz najslajše bele čokolade, ki vsebuje vsaj 25% kakavovih delcev. Beli čokoladi so dodane tudi suhe jagode, ki čokoladi dodajo zelo čudovit sadni priokus. Je že dolgo tega kar ste se počutili božansko? Preizkusite to čokolado, ne bo vam žal.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Beli čokoladi so dodane osvežilne in sočne jagode
  Ključne besede: čokolada, tablica čokolade, čokoladna tablica, darilo, sladko darilo, čokoladnica cukrček, cukrček, tablica
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več