Cukrček - Bela z ingverjem

  Cena 3,20 € 3.2 EUR

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Sladka bela čokolada z dodatkom rahlo pekočega in zdravilnega ingverja, ki čokoladi doda prav poseben priokus, je prelita v čokoladno tablico zavito v lepo darilno embalažo. Že samo pričakovanje je nalezljivo, okus pa zagotovo zasvoji vsakega ljubitelja teh sladkih belih čokolad.

  * Neto količina izdelka: 85 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 3 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,03 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Cukrček - Bela z ingverjem

  Čokoladnica Cukrček je priznana slovenska čokoladnica, ki se ponaša s številnimi čokoladnimi tablicami z najrazličnejšimi dodatki za vsak okus. V kolekciji teh omamnih tablic se nahaja tudi omamna bela čokolada z ingverjem.

  Bela z ingverjem je 85 g čokoladna tablica izdelana iz vrhunske bele čokolade, ki vsebuje vsaj 25% kakavovih delcev. Beli čokoladi je dodan tudi ingver, ki čokoladi doda zelo poseben, malce pekoč, priokus. Je že dolgo tega kar ste sproščali zdravilno? Preizkusite to čokolado, ne bo vam žal.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Beli čokoladi je dodan rahlo pekoč in zdravilen ingver
  Ključne besede: čokolada, tablica čokolade, čokoladna tablica, darilo, sladko darilo, čokoladnica cukrček, cukrček, tablica
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več