Cukrček - Bela s cimetom

  Cena 3,20 € 3.2 EUR

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Sladka bela čokolada z dišečim cimetom, ki čokoladi doda omamen priokus, je prelita v čokoladno tablico in zavita v lepo darilno embalažo. Že samo pričakovanje je nalezljivo, sladek okus pa zagotovo zasvoji vsakega ljubitelja belih čokolad.

  * Neto količina izdelka: 85 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 3 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,03 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Cukrček - Bela s cimetom

  Čokoladnica Cukrček je priznana slovenska čokoladnica, ki se ponaša s številnimi čokoladnimi tablicami z najrazličnejšimi dodatki za vsak okus. V kolekciji teh omamnih tablic se nahaja tudi omamno dišeča bela čokolada s cimetom. 

  Bela s cimetom je 85 g čokoladna tablica izdelana iz najslajše bele čokolade, ki vsebuje vsaj 25% kakavovih delcev. Beli čokoladi je dodan tudi dišeč cimet, ki čokoladi doda prav poseben, nekoliko prazničen, priokus. Je že dolgo tega kar ste se počutili božansko? Preizkusite to čokolado, ne bo vam žal.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Beli čokoladi je dodan dišeč cimet
  • Raznovrstnost božanskih okusov
  • Vsaj 25% kakavovih delcev
  Ključne besede: čokolada, tablica čokolade, čokoladna tablica, darilo, sladko darilo, čokoladnica cukrček, cukrček, tablica
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več