Rajska Ptica - Čokoladni čevapčiči

  Cena 10,90 € 10.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Ste za čokoladno porcijo čokoladnih čevapčičev? Vsak čokoladni čevapčič je izdelan iz lešnikove paste, ročno oblikovan v podolgovato obliko in povaljan v jagodah, malinah ter pistacijah. Čevapčiči so že pripravljeni in ne potrebujejo pečenja. So odlično darilo za vse priložnosti - za mlajše in starejše.

  *1 pakiranje - 200g čokoladnih čevapčičev.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 10 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 10 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,10 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Rajska Ptica - Čokoladni čevapčiči

  Čokoladnica Rajska Ptica je z izdelavo čokolad začela že pred dobrih desetletjem. Slovensko družinsko podjetje ročno izdeluje različne čokoladne izdelke, velik poudarek pa je na okusu in različnih čokoladnih kombinacijah. Med izdelki v njihovi ponudbi, se nahajajajo tudi zelo dobro poznana balkanska jed - čevapčiči, ki so za razliko od mesnih pripravljeni iz čokolade!

  Čokoladni čevapčiči so ročno pripravljeni iz okusne lešnikove paste. Za lepši videz in okus so za piko na i povaljani v jagodah, malinah in pistacijah, zato so na prvi pogled po teksturi zelo podobni pravim čevapčičem. Privoščite si čokoladne čevapčiče, ki vas bodo zagotovo prepričali. Čokoladni čevapčiči so pakirani v čevapčičem primerni embalaži in so tako pripravljeni za takojšnje obdarovanje

  Čokoladnica Rajska Ptica

  Rajska ptica je čokoladnica, ki prihaja iz Anglije in je znana po svoji prvovrstni čokoladi in unikatnih kreacijah. Za izdelavo čokoladnih izdelkov skrbijo vrhunski čokoladni mojstri, ki poskrbijo za pravi okus in izgled čokoladnih izdelkov.

  Vsak čokoladni izdelek je svojevrstna, ročno izdelana umetnina. Čokolada je izdelana iz le najboljših in naravnih sestavin, njenemu sladkemu okusu pa z občutkom dodajo tudi različne okusne kombinacije kot so npr. čili, limeta, jagoda, šampanjec, kardamom s pomarančo ipd. Čokolade različnih oblik, okusov in kombinacij so primerne za vsakogar, ki uživa v dobri čokoladi.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Za pravo uživanje v čokoladi
  • Izvirno darilo
  • Unikatno darilo ob vsaki priložnosti zanjo ali zanj
  • Ročno izdelano
  • Posebno pakiranje
  Ključne besede: čokolada, rajska ptica, čokoladnica rajska ptica, čokoladni čevapčiči, čevapčiči, mlečna čokolada, ročno izdelana čokolada, čokolada z jagodo, Nougat, čokolada z malino, čokolada s pistacijo, lešnikova pasta
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več