Čokoladne figure - Glasbenik

  Redna cena 15,00 €

  Cena 10,50 € 10.5 EUR

  Znižana cena!

  -30%Popust

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Čokoladne figure Glasbenik so kot nalašč za darilo sladkosnedim glasbenikom ali mlajšim, ki so navdušeni nad glasbili. Figurice so izdelane iz vrhunske temne ali bele čokolade in oblikovane v različne unikatne podobe kot je čokoladna kitara, note, bobni, trobenta in saksofon. Zapakirane so v lično darilno embalažo, ki bo navdušila obdarjenca.

  * Neto količina: 135 g.

  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Čokoladne figure - Glasbenik

  Odlična družinska italijanska čokoladnica Marina vas bo navdušila s svojo kolekcijo čudovitih darilnih setov z najrazličnejšimi čokoladnimi figuricami, primernimi za različne priložnosti obdarovanj. Pripravili so tudi ličen darilni set čokoladnih figur Glasbenik.

  Čokoladne figure Glasbenik (135 g) so izdelane iz fine temne ali sladke bele čokolade in oblikovane v simpatične glasbene podobe, kot so čokoladni bobni, kitara, trobenta, saksofon in note, primerne za obdarovanje ljubiteljev glasbe in glasbil. Figurice so zapakirane v lično darilno škatlico in tako že kot nalašč za obdarovanje vaših bližnjih sladkosnedih.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Darilni set vsebuje čokoladne figurice za glasbenike
  • Brez GSO (gensko spremenjenih organizmov)
  • Temna čokolada vsebuje vsaj 60% kakavovih delov
  • Bela čokolada vsebuje vsaj 36% kakavovega masla
  Ključne besede: čokolada, moja čokolada, čokoladna kitara, italijanska čokolada, darilni set, čokoladna figura, čokoladne figure, čokoladnica marina, italijanska čokoladnica marina, marina, set čokoladnih figur, čokoladne figure za glasbenike, za galsbenika, čokoladna glasbila, čokoladni bobni, čokoladne note, čokoladni notni ključ, darila
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več