Dolce Amore - Čokoladna tablica, Chia semena

  Cena 3,50 € 3.5 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Dolce Amore čokoladna tablica Chia semena je narejena iz temne čokolade s 70 % kakavovih delcev. Na tablico so posuta organska chia semena, ki ustvarijo posebno harmonijo okusov. Semena so bogat vir vlaknin, antioksidantov, proteinov, mineralov in maščobnih kislin omega 3. Prava kombinacija sestavin s katero se lahko razvajate ljubitelji super hrane in čokolade.

  * Neto količina izdelka: 50 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 3 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,03 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Dolce Amore - Čokoladna tablica, Chia semena

  V čokoladnici Dolce Amore so vsi čokoladni izdelki narejeni ročno, iz najkvalitetnejših surovin in ne vsebujejo umetnih barvil, konzervansov ter umetnih okusov. Vse čokolade so obogatene z različnimi dodatki. V to kolekcijo spada tudi čokoladna tablica Chia semena.

  Čokoladna tablica Chia semena (50 g) je izdelana iz vrhunske temne čokolade s 70 % kakavovih delcev. Čokoladi so dodana odlična organska chia semena, ki ustvarijo prav posebno harmonijo okusov. Chia semena so polna hranilnih snovi in so tako odličen vir vlaknin, antioksidantov, proteinov, vitaminov, mineralov ter maščobnih kislin Omega 3. Čokoladne tablice so primerne tudi za obdarovanje.

  VIDEO - Dolce Amore

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek je primeren tudi za darilo
  • Za pravo uživanje v čokoladi
  • Tablica vsebuje zgolj najkvalitetnejše sestavine
  • Čokoladi so dodana chia semena
  • Izdelano iz fine temne čokolade
  Ključne besede: čokolada, čokoladna tablica, dolce amore, dolce amore čokolada, čokolada chia semena, temna čokolada s chia semeni, chia semena, čokolada s chia semeni, čija semena
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več