Dolce Amore - Čokoladna tablica, Ingverjeva potica

  Cena 4,20 € 4.2 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Čokoladna tablica Ingverjeva potica je narejena iz temne čokolade s 55 % kakavovih delcev z dodatkom čarobnega mletega ingverja, ki je vmešan v čokolado. Na tablico je posut tudi odličen kandiran ingver. Bogat preplet okusov vas osveži in lahko poveča miselno koncentracijo, zaradi ingverja pa je čokolada tudi rahlo pekoča. Izdelek je primeren za vegane.

  * Neto količina izdelka: 100 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 4 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 4 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,04 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Dolce Amore - Čokoladna tablica, Ingverjeva potica

  V čokoladnici Dolce Amore so vsi čokoladni izdelki narejeni ročno, iz najkvalitetnejših surovin in ne vsebujejo umetnih barvil, konzervansov ter umetnih okusov. Vse čokolade so obogatene z različnimi dodatki. V to kolekcijo spada tudi čokoladna tablica Ingverjeva potica.

  Čokoladna tablica Ingverjeva potica (100 g) je izdelana iz odlične temne čokolade s 55 % kakavovih delcev. Vsebuje dodatek mletega ingverja, ki je vmešan v čokolado in pusti rahlo pekoč občutek ter vas hkrati osveži. Za piko na i je na tablico dodan tudi kandiran ingver. Čokoladne tablice so primerne tudi za obdarovanje.

  VIDEO - Dolce Amore

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek je primeren tudi za darilo
  • Tablica vsebuje zgolj najkvalitetnejše sestavine
  • Čokoladi dodan mleti in kandiran ingver
  • Primerno za vegane
  • Izdelano iz fine temne čokolade
  Ključne besede: čokolada, tablica čokolade, temna čokolada, čokoladna tablica, za vegane, čokolada z ingverjem, ingver, ingverjeva potica, dolce amore, temna čokolada z ingverjem
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več