GuyLian - Exclusives bonboniera, 305 g

  Cena 9,90 € 9.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  GuyLian Exclusives bonboniera je idealno darilo za vse ljubitelje GuyLian dobrot. Vsebuje mešanico pralin iz treh najbolj poznanih GuyLianovih bonbonier Opus, La Trufflina in Morskih sadežev. Unikatne kreacije vas bodo navdušile s kremastim kakavovim okusom. Praline so narejene iz najboljše belgijske čokolade in kot nalašč tudi za darilo. Bonboniera vsebuje 27 pralin.

  * Neto količina: 305 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 9 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 9 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,09 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  GuyLian - Exclusives bonboniera, 305 g

  Priznana belgijska čokoladnica GuyLian je najbolj poznana po božanskih čokoladnih pralinah v obliki morskih sadežev, bonbonieri Trufflina in bonbonieri Opus. Vse čokoladne kreacije nudijo unikatno kremasto in izjemno kakavovo izkušnjo ljubiteljem fine čokolade.

  GuyLian Exclusives bonboniera (305 g) je izdelana iz najboljše belgijske čokolade, ki se lahko pohvali z izjemno kremastim okusom in čudovito topljivostjo. Bonboniera je napolnjena s čokoladnimi pralinami treh najbolj poznanih GuyLianovih bonbonier Opus, La Trufflina in bonboniere z morskimi sadeži. Darilna škatlica vsebuje 27 čokoladnih pralin. Primerna tako za sladkanje doma kot tudi za darilo za razvajanje svojih najljubših čokoholikov.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Za pravo uživanje v čokoladi
  • Bonboniera vsebuje 27 vrhunskih čokoladnih pralin
  • Raznovrstnost in pestrost okusov
  • Primerno za sladke užitke
  Ključne besede: guylian, morski sadeži, guylian bonboniera, guylian exclusives, guylian premium, guylian praline, exclusives bonboniera, la trufflina, opus
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več