Torta iz čokoladnice Dobnik, malinova torta (8 kos)

  Redna cena 27,90 €

  Cena 26,50 € 26.5 EUR

  Znižana cena!

  -5%Popust

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Najslajša malinova torta čokoladnega ateljeja Dobnik vas bo očarala in posladkala s svojim nebeško dobrim okusom. Rahlemu čokoladnemu biskvitu je dodana čokoladna in malinina krema, ki nežno razvaja brbončice. Torta je okrašena s čokolado, s prelivom iz slastnih malin in svežimi rdečimi sadeži.

  * Velikost: 8 kosov.

  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Torta iz čokoladnice Dobnik, malinova torta (8 kos)

  Čokoladni atelje Dobnik je priznana slovenska čokoladnica, ki poleg vrhunskih čokoladnih izdelkov ročno izdeluje tudi najrazličnejše torte, ki so izjemno okusne in bogate ter zagotavljajo kulinarični užitek. Malinova torta je zagotovo ena izmed najbolj popularnih tort, ki vas zagotovo ne bo pustila ravnodušne. Rahlemu čokoladnemu biskvitu je dodan čokoladni mousse in izjemni malinin mousse, narejen iz pravih malin.

  Torto naročite preko spletne trgovine. Po prejetem plačilu boste na vaš e-mail prejeli kupon, ki ga boste lahko izkoristili pri naročilu v Čokoladnem ateljeju Dobnik. Po plačilu kupona ter pred prevzemom torte (v čokoladnem ateljeju Dobnik) je obvezno predhodno naročilo vsaj 2 delovna dneva prej. Torto lahko prevzamete in naročite v katerikoli izmed naslednjih poslovalnic:

  • LJUBLJANA: pasaža Maximarket, Trg Republike 1 (01 425 31 41).
  • MARIBOR : pritličje Europark, Pobreška 18 (02 749 05 61).
  • CELJE: pritličje Citycenter, Mariborska cesta 100 (03 541 35 20).
  • ŽALEC: Šlandrov trg 1 (03 710 31 06).
   

  VIDEO - Čokoladni Atelje Dobnik

  Čokoladni atelje Dobnik

  Čokoladni atelje Dobnik je slovenska čokoladnica z dolgoletno tradicijo izdelave čokoladnih izdelkov. Z izdelavo čokolade najvišje kakovosti, so kot prvi pričeli že leta 1994. Že v samem začetku so si za vodilo postavili visoko kakovost in vse od takrat sledijo svojim načelom. Z ročno izdelavo, naravnimi sestavinami in z uporabo prave čokolade najvišje kakovosti, se uvrščajo med čokoladnice z najboljšimi čokoladnimi izdelki.

  Neprestano preizkušajo nove recepte, izboljšujejo stare in se poigravajo s kombinacijami. Tradicionalna izdelava in inovativnost zagotavljajo vrhunske in unikatne čokoladne dobrote.

  Garancija kakovosti

  Čokoladni izdelki ateljeja Dobnik so izdelani iz najboljše, prave čokolade. Zdravilne lastnosti prave čokolade z visoko vsebnostjo kakava so poznavalcem že dolgo znane. Izdelki so pripravljeni s skrbjo in ročno. Priporočamo, da naše izdelke hranite na suhem in hladnem med 18 – 20 °C in da ne odlašate predolgo s pokušnjo.

  Z lepimi željami, Čokoladni atelje Dobnik.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Za domača sladkanja v krogu družine
  • Izvirno in sladko darilo za vse priložnosti
  • Vedno sveže pripravljeno
  • Najboljše in visoko kakovostne sestavine
  • Torta vsebuje rahel čokoladni biskvit, čokoladni mousse in mousse kremo iz malin
  Ključne besede: čokolada, dobnik, maline, torta iz malin, čokoladna torta, torta iz čokolade, čokoladni telje dobnik, malinina torta, sadna torta
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več