Plešec - Velikonočni zajček s košem

  Cena 4,90 € 4.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Simpatičen velikonočni zajček, ki razveseljuje sladkosnede s svojo košaro dobrot, bo navdušil vaše najbližje in tudi najmlajše. Zajček je izdelan iz najslajše mlečne čokolade in je okrašen zgolj z naravnimi barvili ter temno in belo čokolado. Popestrite svojo velikonočno košaro s to simpatično figurico zajčka s košem, ki v vaši velikonočni košari ne sme manjkati.

  * Neto količina: 30 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 4 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 4 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,04 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Plešec - Velikonočni zajček s košem

  Čokoladnica in pekarna Plešec, je slovenska čokoladnica, ki ročno izdeluje najrazličnejše čokoladne izdelke, vse od čokoladnih figuric in lizik do velikih okusnih čokoladnih tablic. Čokoladnica Plešec se osredotoča na kakovosten okus in drobne podrobnosti, ki naredijo končni izdelek resnično čaroben.

  Čokoladna 3D figurica, v podobi velikonočnega zajčka s košaro velikonočnih dobrot, je ljubka figura iz najslajše mlečne čokolade, z vsaj 41% kakavovih delov. Mlečna čokolada je dekorirana ročno z naravnimi barvili in temno ter belo čokolado. Popestrite velikonočne praznike s simpatičnimi čokoladnimi velikonočnimi figurami, saj bodo vaši bližnji in najmlajši naravnost navdušeni.

  VIDEO - Čokoladnica Plešec

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izvirno in okusno darilce
  • Brez umetnih barvil
  • Unikatno velikonočno darilo
  • Ročno izdelano
  • Iz mlečne čokolade
  Ključne besede: čokolada, plešec, čokoladnica plešec, velika noč, čokoladni zajček, velikonočni zajček, čokoladni zajec, zajček s košaro
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več