Cavalier - Snack Praline Milk, belgijska čokolada z lešnikovo kremo (20 g)

  Cena 0,99 € 0.99 EUR

  Kupi 2 in prihrani 20%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Cavalier snack Praline milk je prava belgijska čokolada z mehko lešnikovo kremo. Čokolada deluje prijetno sladko, čeprav ne vsebuje dodanega sladkorja - sladkana je z naravnimi in brezkaloričnih sladili (stevia in eritritol) ter vsebuje samo sladkor, ki je naravno prisoten v sestavinah.

  * Neto količina: 20 g.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Cavalier - Praline Milk, snack belgijska čokolada z lešnikovo kremo (20 g)

  Snack Praline milk ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov (brez GSO), njene surovine pa niso bile izpostavljenje radijaciji. Sedaj si lahko privoščite čokoladni prigrizek na veliko bolj zdrav način, saj nobena Cavalier čokolada poleg tega, da ne vsebuje dodanega sladkorja, ne vsebuje niti umetnih barvil ali "kemije", ki bi na umeten način okrepila okus čokolade.

  Snack Praline milk je kot majhna in okusna čokoladica (samo 99kcal) zelo primerna za hitro in zdravo zadovoljitev, bodisi odraslih bodisi otroških želja po sladkem.

  VIDEO - Cavalier

  Cavalier, belgijske čokolade s stevio

  Cavalier je belgijsko družinsko podjetje, ki od leta 1996 izključno temelji na razvoju, proizvodnji in distribuciji čokoladnih izdelkov brez dodanega sladkorja.

  Cavalier je namenjen ljubiteljem čokolade, ki se želijo ali morajo izogibati uživanju sladkorja zaradi zdravstvenih razlogov. Cavelier vam omogoča da uživate čokolade na zdrav način, brez da bi se na račun boljše forme ali zdravja mogli odreči gurmanskemu okusu čokolade. Gurmanski okus naših čokolad poleg zadovoljnih kupcev potrjujejo tudi priznanja in nagrade, ki smo jih prejeli na uglednih tekmovanjih.

  Cavalier temelji na kvaliteteni izbiri surovin, ki se uporabljajo za sprejme končni izdelek le, če 100% izpolnjujejo naše stroge kontrole kakovosti. Smo družbeno odgovorno podjetje in skladno s tem podpiramo pravično trgovino.

  Sestavine

  Kakavovo maslo, mleko v prahu,prehranske vlaknine (dekstrin,inulin,oligofruktoza), kakav, sirotka v prahu (mleko), naravna sladila (eritritol,steviol glikozidi (stevija)), lešniki 5,7%, pšenična moka, maltitol, rastlinska maščoba v prahu, hidrogenirana kokosova maščoba, emulgator: sojin lecitin,kakav, naravne arome, jajčni rumenjak v prahu, mlečna krema, sol, kislo testo:soda bikar-bona,sol. Kakav 36% min.

  Proizvedeno v tovarni kjer predelujejo mlečne beljakovine, žito in oreščke. Kakavovo maslo in naravna aroma vanilije v skladu s predpisi pravične trgovine.

  Hranilne vrednosti (za 100 g)

  Energijska vrednost 500kcal (2085kJ)

  • Beljakovine: 8 g
  • Ogljikovi hidrati: 34,7 g (polioli 10,7 g, sladkorji 18 g)
  • Maščoba: 37,7 g (nasičenih 22,9 g)
  • Natrij: 0,054 g
  • Vlaknine: 15 g
  • Sol: 0,5 g

   

  Shranjevanje izdelka

  Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako čokolada naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju čokolade v hladilniku.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Sladka hrana je bila za naše prednike redka dobrina, danes pa nam je v neomejenih količinah na voljo tako rekoč na vsakem koraku. Ker pa je sladkor precej nezdrav, ga je priporočljivo...

  Navadna mlečna čokolada je zagotovo še vedno najpopularnejša, a vedno bolj popularne postajajo tudi mlečne čokolade z dodatki.

  Prednosti
  • Izdelek ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov (brez GSO)
  • Tablica vsebuje zgolj najkvalitetnejše sestavine
  • Primerno za hitro potešitev, ko pade sladkor
  • Brez dodanega sladkorja
  Ključne besede: čokolada, belgijska čokolada, mojačokolada, Nougat, stevija, stevia, cavalier, cavalier čokolada, čokolada brez dodanega sladkorja, brez sladkorja, snack čokolada, lešnikova krema
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več