La Chocolate - Čokoladni mobitel

  Cena 5,90 € 5.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Čokoladna figura v obliki mobitela je simpatično darilo za različne priložnosti. Čokoladni mobitel je izdelan iz fine mlečne čokolade in je tako izvrstno darilo, ki ga odlikuje odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Za odličen okus izdelka poskrbi čokoladnica La Chocolate.

  * Neto količina: 40 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 5 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 5 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,05 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  La Chocolate - Čokoladni mobitel

  Vrhunska čokoladnica La Chocolate v svoji ponudbi skriva raznolike in kreativne čokoladne figure. Čokoladne figure so izvirno darilo ob različnih priložnostih. Med čokoladnimi figurami je tudi čokoladni mobitel. 

  Čokoladni mobitel je odlično darilo za vse ljubitelje danes že nepogrešljive naprave. Čokoladno figuro lahko uporabite na šaljiv ali resen način, zagotovo pa bo razveselila vsakega. Čokoladni mobitel je na pogled zelo podoben pravemu mobilnemu telefonu, izdelan pa je iz odlične sladke mlečne čokolade. Nad njim so še posebno navdušeni otroci. Izvirno in okusno darilo!

  VIDEO - Čokoladnica La Chocolate

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek je narejen 100% iz čokolade
  • Darilna embalaža
  • Odlična ideja za darilo
  • Simpatično in lepo darilce
  • Iz mlečne čokolade
  Ključne besede: čokolada, čokoladni mobitel, mobitel, mobitel iz čokolade, čokoladni telefon, čoko telefon, telefon, la chocolate mlečna čokolada
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več