Tramontana - Tulec s pralinami, trufli

  Cena 14,90 € 14.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Tulec s pralinami oziroma trufli je simpatična darilna škatlica napolnjena z izbrano mešanico truflov izdelanih iz vrhunske belgijske čokolade in odličnih kremastih polnil. Trufli so ročno izdelane čokoladne kroglice zapakirane v elegantno bonboniero v obliki tulca. Čokoladnim truflom so dodana polnila iz lešnikov, mandljev, whiskey-a, cimeta, limon in kokosa.

  * Bonboniera vsebuje 9 pralin.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 14 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 14 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,14 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Tramontana - Tulec s pralinami, trufli

  Slovenska čokoladnica Tramontana se lahko pohvali z vrsto odličnih čokoladnih izdelkov, med katerimi je tudi kolekcija simpatičnih darilnih izdelkov. V tej čokoladni kolekciji se nahaja tudi darilni Tulec s trufli.

  Tulec s pralinami oziroma trufli, je lahko simpatično darilo ob najrazličnejših priložnostih, poslovnih ali osebnih. Trufli so izdelani ročno iz prvovrstne belgijske čokolade iz le najboljših sestavin, dodane pa so jim okusne kreme z lešniki, mandlji, whiskey-em, cimetom, limono in kokosom. Zapakirani so v lično darilno bonboniero v obliki tulca, ki bo zagotovo navdušil obdarjenca!

  VIDEO - Tramontana

  Tramontana

  Čokoladnica Tramontana je družinsko podjetje in se z izdelavo čokoladnih izdelkov ukvarja že od leta 1992. Vsi izdelki čokoladnice Tramontana so izdelani ročno, iz najkvalitetnejše belgijske čokolade, na podlagi receptov, ki so se razvila skozi vsa ta leta. Izdelke dopolnjuejo sestavine iz njihovege bljižine kot so solni cvet, lavanda, refošk itd.

  V naši ponudbi lahko najdete različne vrste čokoladnih tablic Tramontana, hrustljavčke, dražeje, bonboniere, likerz korački in vrsto izdelkov, ki jih lahko po vaših željah tudi personalizirate.

  Sestavine

  Kakavova masa, sladkor, kakavovo maslo, mleko v prahu, emulgator soja lecitin, naravna aroma vanilije, lešnik, mandelj, whisky, cimet, limona, kokos.

  Alergeni: oreščki, soja, mleko.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Za ljubitelje odličnih truflov
  • Bonboniera vsebuje vrhunske čokoladne trufle z dodatki kos so lešniki, mandlji, whiskey, cimet, limona in kokos
  • Raznovrstnost in pestrost okusov
  • Najboljše in visoko kakovostne sestavine
  • Ročno izdelano
  Ključne besede: kokos, limona, cimet, trufli, čokoladni trufli, Tramontana, čokoladnica tramonana, tulec s pralinami, tulec s trufli, trufli z lešniki, z mandlji, z whiskeyem
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več