Čokolada v kapljicah Tramontana - 33,5% mlečna čokolada, 1 kg

  Cena 14,90 €

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Čokolada v kapljicah Tramontana je vrhunska mlečna čokolada z vsaj 33,5% kakavovih delcev. Namenjena je domačim slaščičarjem in je idealna za pripravo slaščic in različnih čokoladnih izdelkov. Primerno tudi za oblivanje in dekoracijo. Čokolada ima prijeten okus kakava z rahlo noto medu. Privoščite svojim slaščicam le najboljše!

  * Neto količina izdelka: 1 kg.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 14 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 14 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,14 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Čokolada v kapljicah Tramontana - 33,5% mlečna čokolada, 1 kg

  Slovenska čokoladnica Tramontana se lahko pohvali z vrsto odličnih čokoladnih izdelkov, med katerimi so tudi vrhunske čokolade v kapljicah za peko in pripravo slaščic. Med njimi je tudi 33,5% mlečna čokolada.

  Čokolada v kapljicah Tramontana (1kg) je vrhunska mlečna čokolada, ki bo obogatila vaše slaščice. Oblikovana je v manjše kapljice za hitrejše topljenje in lažjo pripravo. Vsebuje vsaj 33,5% kakavovih delcev in je prijetnega kakavovega okusa s pridihom medu. Privoščite sebi, vašim bližnjim in vašim slaščicam le najboljše!

  Tramontana

  Čokoladnica Tramontana je družinsko podjetje in se z izdelavo čokoladnih izdelkov ukvarja že od leta 1992. Vsi izdelki čokoladnice Tramontana so izdelani ročno, iz najkvalitetnejše belgijske čokolade, na podlagi receptov, ki so se razvila skozi vsa ta leta. Izdelke dopolnjuejo sestavine iz njihovege bljižine kot so solni cvet, lavanda, refošk itd.

  V naši ponudbi lahko najdete različne vrste čokoladnih tablic Tramontana, hrustljavčke, dražeje, bonboniere, likerz korački in vrsto izdelkov, ki jih lahko po vaših željah tudi personalizirate.

  Sestavine

  Sladkor, kakavova masa (vsaj 33,5%), kakavovo maslo, mleko v prahu, emulgator soja lecitin, naravna aroma vanilije.

  Alergeni: soja, mleko.

  Zaloga in dostava

  Ker želimo, da so izdelki ob dostavi vedno najvišje kakovosti, žal tega izdelka nimamo na zalogi

  Naš povprečni dostavni čas za izdelke, ki niso na zalogi je 3 delovne dni. Na vse izdelke dajemo 100% garancijo dostave najkasneje v roku 5-ih delovnih dni.

  Nasvet: Ker vemo, da se ob naročilu daril vedno mudi imamo nekaj najbolje prodajanih izdelkov tudi na zalogi. Piši nam na: info@mojacokolada.si ali nas pokliči na 070/222-555 ter povprašaj, če imamo ta izdelek na prodajnih policah - v kolikor ga imamo, je možen osebni prevzem že danes oz. dostava naslednji delovni dan!

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Za največje čokoholike največja Cupcake torta velikanka s čokolado in vanilijo! Si jo upate pripraviti?

  Za najmlajše in tudi malo starejše ljubitelje Pokemonov, Pokemon torta v obliki pokemon žoge!

  Video recept za vrhunsko zagrebško rezino.

  Enostavni recept za vrhunsko nežno skutno-čokoladno torto.

  Prednosti
  • Pakiranje vsebuje mlečne čokoladne kapljice
  • Za ljubitelje čokolade, ki radi ustvarjajo in pečejo slaščice iz čokolade
  • Najboljše in visoko kakovostne sestavine
  • Vsaj 33,5% kakavovih delcev
  Ključne besede: mlečna čokolada, kapljice čokolade, čokoladne kapljice, čokolada za peko, Tramontana, čokoladnica tramontana, čokolada v kapljicah, čokolada za slaščice, mlečna čokolada v kapljicah, kapljice, mlečne kapljice, slaščice
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več