Tramontana - Čokoladni kozarčki in refoškov liker (mali set)

  Cena 12,90 € 12.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Tramontana Čokoladni kozarčki in refoškov liker je darilni set, ki vsebuje odličen refoškov liker in čokoladne kozarčke iz temne čokolade. Liker je narejen iz najboljšega refoška, pridelanega v Slovenski Istri in se čudovito poda k čokoladi. Za piko na ije vse skupaj zapakirano v lično embalažo.

  * Neto količina: 40 g (8 kos) + 40 ml likerja (20% alk).

  IZDELEK NA VOLJO Z OSEBNIM PREVZEMOM.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 12 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 12 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,12 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Tramontana - Čokoladni kozarčki in refoškov liker - mali set

  Slovenska čokoladnica Tramontana se lahko pohvali z vrsto odličnih čokoladnih izdelkov, med katerimi so tudi prvovrstni darilni seti. Med njimi je tudi mali darilni set Čokoladni kozarčki in refoškov liker.

  Tramontana Čokoladni kozarčki in refoškov liker je izvrsten darilni set, ki ga bodo veseli prav vsi ljubitelji čokolade in dobre žlahtne kapljice. Čokoladni kozarčki so ročno izdelani iz fine temne čokolade z vsaj 60% kakavovih delov, refoškov liker pa je narejen iz najboljšega refoška, ki je pridelan v Slovenski Istri. Čokoladni mojstri v čokoladnici Tramontana že dolga leta izpopolnjujejo sladke recepte, da bi bili njihovi izdelki kar se da vrhunskega okusa in izgleda. Čokoladni kozarčki so narejeni iz najkvalitetnejše belgijske čokolade, zato bodo razveselili tudi tiste bolj zahtevne čohokolike.

  * Ker je izdelek zelo lomljiv priporočamo, da ob nakupu izberete "osebni prevzem" ter ga pridete iskat k nam osebno, v čokoladno poslovalnico MojaČokolada.si (Železna cesta 14, 1000 Ljubljana).

  VIDEO - Tramontana

  Tramontana

  Čokoladnica Tramontana je družinsko podjetje in se z izdelavo čokoladnih izdelkov ukvarja že od leta 1992. Vsi izdelki čokoladnice Tramontana so izdelani ročno, iz najkvalitetnejše belgijske čokolade, na podlagi receptov, ki so se razvila skozi vsa ta leta. Izdelke dopolnjuejo sestavine iz njihovege bljižine kot so solni cvet, lavanda, refošk itd.

  V naši ponudbi lahko najdete različne vrste čokoladnih tablic Tramontana, hrustljavčke, dražeje, bonboniere, likerz korački in vrsto izdelkov, ki jih lahko po vaših željah tudi personalizirate.

  Pozor: Občutljivo!

  Ta izdelek je za dostavo preko dostavnih služb izredno občutljiv in se lahko med transportom poškoduje vsebina. Zato tega izdelka ne pošiljamo na dom in je tako na voljo za naročila z osebnim prevzemom.

  * Osebni prevzemi se vršijo na našem prevzemnem mestu (Železna cesta 14, 1000 Ljubljana).

  Sestavine

  Čokoladni kozarčki: Kakavova masa (vsaj 60%), sladkor, kakavovo maslo, emulgator soja lecitin, naravna aroma vanilije.

  Lahko so prisotne sledi mlečnih beljakovin.

  Barbara P.
  28.10.2018

  Super za darilo.

  Prednosti
  • Za ljubitelje čokolade in likerjev
  • Primerno za darilo
  • Darilni set vsebuje 8 čokoladnih kozarčkov in refoškov liker
  • Ročno izdelano
  • Vsaj 60% kakavovih delcev
  • Liker je narejen iz najboljšega refoška pridelanega v Slovenski Istri
  Ključne besede: čokolada, temna čokolada, darilni paket, čokoladni kozarčki, darilni set, refošk, Tramontana, čokoladnica tramontana, set čokoladnih kozarčkov, refoškov liker, set čokoladni kozarčki in liker
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več