Tramontana - Mešani čokoladni hrustljavčki, 400 g

  Cena 15,90 € 15.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Tramontana Mešani čokoladni hrustljavčki so odličen in hrustljav prigrizek, primeren tudi za darilo ljubiteljem prave čokolade in oreščkov. Hrustljavčki so mešanica karameliziranih mandljev in lešnikov pomešanih z mlečno, belo ali temno čokolado. Zapakirani so v lično darilno škatlico z darilnim trakcem. Prepustite se fantaziji okusov v vaših ustih!

  * Neto količina izdelka: 400 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 15 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 15 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,15 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Tramontana - Mešani čokoladni hrustljavčki, 400 g

  Slovenska čokoladnica Tramontana se lahko pohvali z vrsto odličnih čokoladnih izdelkov, med katerimi so tudi prvovrstni čokoladni hrustljavčki. Med njimi so tudi odlični mešani hrustljavčki.

  Tramontana Mešani čokoladni hrustljavčki (400 g) so ročno izdelani hrustljavčki iz najboljših karameliziranih mandljev in lešnikov ter obliti s kremasto mlečno čokolado, s fino temno čokolado ali najslajšo belo čokolado. Čokoladni mojstri v čokoladnici Tramontana že dolga leta izpopolnjujejo sladke recepte, da bi bili njihovi izdelki kar se da vrhunskega okusa in izgleda. Hrustljavčki so narejeni iz najkvalitetnejše belgijske čokolade, zato bodo razveselili tudi tiste bolj zahtevne čohokolike.

  VIDEO - Tramontana

  Tramontana

  Čokoladnica Tramontana je družinsko podjetje in se z izdelavo čokoladnih izdelkov ukvarja že od leta 1992. Vsi izdelki čokoladnice Tramontana so izdelani ročno, iz najkvalitetnejše belgijske čokolade, na podlagi receptov, ki so se razvila skozi vsa ta leta. Izdelke dopolnjuejo sestavine iz njihovege bljižine kot so solni cvet, lavanda, refošk itd.

  V naši ponudbi lahko najdete različne vrste čokoladnih tablic Tramontana, hrustljavčke, dražeje, bonboniere, likerz korački in vrsto izdelkov, ki jih lahko po vaših željah tudi personalizirate.

  Sestavine

  Bela čokolada: Lešniki, mandlji, sladkor, kakavovo maslo, mleko v prahu, emulgator soja lecitin,  naravna aroma vanilije.

  Temna čokolada: Lešniki, mandlji, kakavova masa (vsaj 60%), sladkor, kakavovo maslo, emulgator soja lecitin, naravna aroma vanilije.

  Mlečna čokolada: Lešniki, mandlji, sladkor, kakavova masa (vsaj 32%), mleko v prahu, kakavovo maslo, emulgator soja lecitin, naravna aroma vanilije.

  Alergeni: oreščki, soja, mleko.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Za pravo uživanje v čokoladi
  • Darilna škatlica vsebuje hrustljavčke oblite z mlečno, temno in belo čokolado
  • Ročno izdelano
  • Iz hrustljavih karameliziranih mandljev in lešnikov ter čokoladnega obliva
  Ključne besede: čokolada, bela čokolada, temna čokolada, mlečna čokolada, hrustljavčki, Tramontana, čokoladnica tramontana, čokoladni hrustljavčki, hrustljavčki z mlečno čokolado, hrustljavčki s temno čokolado, mešani hrustljavčki, hrustljavčki z belo čokolado
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več