Tramontana - Čokoladni hrustljavčki s temno čokolado, 200 g

  Cena 9,90 € 9.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Tramontana Čokoladni hrustljavčki s temno čokolado so odličen in hrustljav prigrizek, primeren tudi za darilo ljubiteljem temne čokolade in oreščkov. Hrustljavčki so mešanica karameliziranih mandljev in lešnikov pomešanih s fino temno čokolado z vsaj 60% kakava. Zapakirani so v lično darilno škatlico z darilnim trakcem. Prepustite se fantaziji okusov v vaših ustih!

  * Neto količina izdelka: 200 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 9 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 9 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,09 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Tramontana - Čokoladni hrustljavčki s temno čokolado, 200 g

  Slovenska čokoladnica Tramontana se lahko pohvali z vrsto odličnih čokoladnih izdelkov, med katerimi so tudi prvovrstni čokoladni hrustljavčki. Med njimi so tudi odlični hrustljavčki s temno čokolado.

  Tramontana Čokoladni hrustljavčki s temno čokolado (200 g) so ročno izdelani iz najboljših karameliziranih mandljev in lešnikov ter obliti s fino temno čokolado. Čokoladni mojstri v čokoladnici Tramontana že dolga leta izpopolnjujejo sladke recepte, da bi bili njihovi izdelki kar se da vrhunskega okusa in izgleda. Hrustljavčki so narejeni iz najkvalitetnejše belgijske čokolade, zato bodo razveselili tudi tiste bolj zahtevne čohokolike.

  VIDEO - Tramontana

  Tramontana

  Čokoladnica Tramontana je družinsko podjetje in se z izdelavo čokoladnih izdelkov ukvarja že od leta 1992. Vsi izdelki čokoladnice Tramontana so izdelani ročno, iz najkvalitetnejše belgijske čokolade, na podlagi receptov, ki so se razvila skozi vsa ta leta. Izdelke dopolnjuejo sestavine iz njihovege bljižine kot so solni cvet, lavanda, refošk itd.

  V naši ponudbi lahko najdete različne vrste čokoladnih tablic Tramontana, hrustljavčke, dražeje, bonboniere, likerz korački in vrsto izdelkov, ki jih lahko po vaših željah tudi personalizirate.

  Sestavine

  Lešniki, mandlji, kakavova masa (vsaj 60%), sladkor, kakavovo maslo, emulgator soja lecitin, naravna aroma vanilije.

  Alergeni: oreščki, soja. Lahko so prisotne sledi mlečnih beljakovin.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Za ljubitelje temne čokolade
  • Darilna škatlica vsebuje hrustljavčke oblite s temno čokolado
  • Ročno izdelano
  • Vsaj 60% kakavovih delcev
  • Iz hrustljavih karameliziranih mandljev in lešnikov ter čokoladnega obliva
  Ključne besede: čokolada, temna čokolada, hrustljavčki, Tramontana, čokoladnica tramontana, čokoladni hrustljavčki, karamelizirani mandlji, hrustljavčki s temno čokolado, temni hrustljavčki
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več