Rajska ptica - Mlečna čokolada s karamelo in soljo

  Cena 3,90 € 3.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Mlečna čokolada s karamelo in soljo je izvrstna čokoladna tablica slovenske čokoladnice Rajske ptice. Obogatena je z veliko sladke karamele in dodatkom soli, ki okusu čokolade doda nepozaben priokus. S svojim okusom in izgledom je čokolada lahko izvirno darilo, saj je izdelana ročno in vsebuje popolnoma naravne sestavine. Zavita je v lično embalažo.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 3 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,03 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Rajska Ptica - Mlečna čokolada s karamelo in soljo

  Rajska Ptica je slovenska čokoladnica, ki svoje čokoladne mojstrovine ustvarja že dobro desetletje. Vsi izdelki so ročno izdelani z velikim poudarkom na odličnem okusu in kvalitetnih sestavinah. V njihovem širokem naboru izdelkov se skriva tudi Mlečna čokolada s karamelo in soljo.

  Mlečna čokolada s karamelo in soljo je odlična izbira za vse ljubitelje vrhunskih čokoladnih kombinacij. Sladka karamela in kontrastna sol se odlično podata k sladkosti mlečne čokolade, ki skupaj tvorijo vrhunske okuse. Prepustite se čokoladni pravljici z odrivanjem novih čokoladnih okusov. 

  Čokoladnica Rajska Ptica

  Rajska ptica je čokoladnica, ki prihaja iz Anglije in je znana po svoji prvovrstni čokoladi in unikatnih kreacijah. Za izdelavo čokoladnih izdelkov skrbijo vrhunski čokoladni mojstri, ki poskrbijo za pravi okus in izgled čokoladnih izdelkov.

  Vsak čokoladni izdelek je svojevrstna, ročno izdelana umetnina. Čokolada je izdelana iz le najboljših in naravnih sestavin, njenemu sladkemu okusu pa z občutkom dodajo tudi različne okusne kombinacije kot so npr. čili, limeta, jagoda, šampanjec, kardamom s pomarančo ipd. Čokolade različnih oblik, okusov in kombinacij so primerne za vsakogar, ki uživa v dobri čokoladi.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek je narejen v Sloveniji
  • Za ljubitelje sladke čokolade
  • Tablica vsebuje zgolj najkvalitetnejše sestavine
  • Raznovrstnost in pestrost okusov
  • Ročno izdelano
  Ključne besede: čokolada, rajska ptica, čokoladnica rajska ptica, mlečna čokolada, karamela, vrhunska čokolada, ročno izdelano, sol, mkečna čokolada s karamelo, mlečna čokolada s soljo, čokolada s karamelo in soljo
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več