Rajska ptica - Temna čokolada s pomarančo

  Cena 3,90 € 3.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Temna čokolada s pomarančo je vrhunska temna čokolada z dodatkom kandiranih pomaranč in vsebuje vsaj 74,5% kakavovih delov. Tablica je obogatena z veliko pomarančnih koščkov, ki za seboj pustijo vrhunski okus. Posebnost čokolade je sigurno ta, da je izdelana ročno, uporabljene pa so zgolj naravne sestavine. Tako je čokolada okusna in pristnega okusa.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 3 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,03 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Rajska Ptica - Temna čokolada s pomarančo

  Rajska Ptica je slovenska čokoladnica, ki svoje čokoladne mojstrovine ustvarja že dobro desetletje. Vsi izdelki so ročno izdelani z velikim poudarkom na odličnem okusu in kvalitetnih sestavinah. V njihovem širokem naboru izdelkov se skriva tudi Temna čokolada s pomarančo.

  Temna čokolada s pomarančo je kombinacija sočnega pomarančnega okusa in grenkobe temnega kakava. Odlična izbira za vse ljubitelje temnih čokolad in citrusov, saj vas bodo omamni koščki pomaranče zagotovo očarali.  Prepustite se čokoladni pravljici z odrivanjem novih čokoladnih okusov. 

  Čokoladnica Rajska Ptica

  Rajska ptica je čokoladnica, ki prihaja iz Anglije in je znana po svoji prvovrstni čokoladi in unikatnih kreacijah. Za izdelavo čokoladnih izdelkov skrbijo vrhunski čokoladni mojstri, ki poskrbijo za pravi okus in izgled čokoladnih izdelkov.

  Vsak čokoladni izdelek je svojevrstna, ročno izdelana umetnina. Čokolada je izdelana iz le najboljših in naravnih sestavin, njenemu sladkemu okusu pa z občutkom dodajo tudi različne okusne kombinacije kot so npr. čili, limeta, jagoda, šampanjec, kardamom s pomarančo ipd. Čokolade različnih oblik, okusov in kombinacij so primerne za vsakogar, ki uživa v dobri čokoladi.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek je narejen v Sloveniji
  • Za vse ljubitelje odličnih čokoladnih izdelkov
  • Tablica vsebuje zgolj najkvalitetnejše sestavine
  • Raznovrstnost in pestrost okusov
  • Ročno izdelano
  Ključne besede: čokolada, temna čokolada, rajska ptica, čokoladnica rajska ptica, pomaranča, čokolada s pomarančo, temna čokolada s pomarančo, s pomarančo
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več