Plešec - Pisano čokoladno srce (s posipi)

  Vaša cena: 7,00 €

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Mamljiva ploščica čokolade, oblikovana v obliki simpatičnega srčka je pravi vrtinec okusov. Izdelana je namreč iz nežne sladke mlečne čokolade ter kot proti utež še iz fine temne čokolade. Dodatki na njej, kot so različno suho sadje, oreščki ter cvetovi vijolice, pa poskrbijo za dodatno razvajanje brbončič.

  * Neto količina: 190 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 7 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 7 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,07 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Plešec - Pisano čokoladno srce (s posipi)

  Pekarna in čokoladnica Plešec je domača slovenska čokoladnica, ki se ponaša z ročno izdelanimi domačimi, vrhunskimi pekovskimi ter čokoladnimi izdelki. Med le-temi se nahajajo tudi simpatične čokolade v obliki src.

  Čokolado srce izdelano iz sladke mlečne čokolade, ki vsebuje najmanj 32% delež kakava in iz fine temne čokolade, ki vsebuje kar 59% deleža kakava je prava poslastica. Za dodatno razvajanje poskrbi še pisan izbor okusnega liofiliziranega suhega sadja, vse od jagod, malin in višenj. Prava posebnost čokolade so še ameriški orehi, lešniki in mandelji ter cvetovi vijolice, ki pomirjevalno delujejo na dihalne in prebavane poti.

  lena de cortti
  04.04.2016

  lena de cortti, potrčeva ul 12, 1000 Ljubljana

  Menim, da je srček prav toliko dišeč in slasten, kot je videti. Moja ocena je pet zvezdic. Pošiljam vam en sladek pozdrav, Lena.

  Napiši mnenje o izdelku

  Plešec - Pisano čokoladno srce (s posipi)

  Mamljiva ploščica čokolade, oblikovana v obliki simpatičnega srčka je pravi vrtinec okusov. Izdelana je namreč iz nežne sladke mlečne čokolade ter kot proti utež še iz fine temne čokolade. Dodatki na njej, kot so različno suho sadje, oreščki ter cvetovi vijolice, pa poskrbijo za dodatno razvajanje brbončič.

  * Neto količina: 190 g.

  Napiši mnenje o izdelku

  Sestavine

  Temna čokolada (kakavova masa, sladkor, kakavovo maslo, emulgator:sojin lecitin, vanilin. Vsebuje vsaj 59% kakavovih delov), mlečna čokolada (kakavova masa, sladkor, kakavovo maslo, mleko v prahu, emulgator: sojin lecitin, vanilin. Vsebuje vsaj 32% kakavovih delov), suhe jagode, maline, višnje, pecan orehi, lešniki, mandeljni, lističi vrtnic, lističi vijolic.

  Čokoladnica Plešec

  Pekarno Plešec je leta 1954 ustanovil Franci Plešec v Depali vasi. Ustanovitelja pekarne so imenovali tudi „striček s presticami“, saj je svojo kariero začel s prodajo sladkih prest, narejenih po francoskem receptu. Pekarna peciva Plešec je tako danes ena najstarejših pekarn peciva v Sloveniji. Družinsko tradicijo sedaj nadaljuje sin Boštjan, ki s predanostjo izdeluje širok izbor raznovrstnega peciva in čokoladnih izdelkov. Predpraznični dnevi so pri nas vedno prijetno doživetje, saj pripravimo širok izbor pravljičnih likov iz peciva in čokolade.

  Čokoladnica Plešec s svojimi pekarskimi in čokoladnimi izdelki že več kot 50 let navdušuje tako staro kot mlado. Vsi izdelki so povsem naravni in brez konzervansov. Ponašajo se z vrhunskimi čokoladnimi idejami, kot na primer z ročno barvanimi lizikami, v najrazličnejših oblikah, čokoladnimi picami, erotično čokoladno kolekcijo in še marsičem zanimivem.

  Zaloga in dostava

  Ker želimo, da so izdelki ob dostavi vedno najvišje kakovosti, žal tega izdelka nimamo na zalogi. Ker se uporabljajo sestavine vrhunske kvalitete, so namreč čokoladni izdelki vedno sveže pripravljeni.

  Čokoladni izdelki gredo po opravljenem naročilu v izdelavo že isti ali naslednji delovni dan. Skrbimo, da ga nato dostavimo do tebe v najhitrejšem možnem času (2-5 delovnih dni od dneva naročila). Na vse izdelke dajemo 100% garancijo dostave najkasneje v roku 5-ih delovnih dni.

  Nasvet: Ker vemo, da se ob naročilu daril vedno mudi imamo nekaj najbolje prodajanih izdelkov tudi na zalogi. Piši nam na: info@mojacokolada.si ali nas pokliči na 070/222-555 ter povprašaj, če imamo ta izdelek na prodajnih policah - v kolikor ga imamo, je možen osebni prevzem že danes oz. dostava naslednji delovni dan!

  Recept za čokoladno potico, ki zahteva nekoliko več kuharskih spretnosti.

  Na videz popolnoma običajno, 31 gramov težko čokoladno jajce, namreč vsebuje dragoceni kovanec, ki so ga vstavili v pirh.

  Velika noč je polna čokoladnih dobrot, med katere pa ne sodijo samo čokoladni zajčki in čokoladna jajčka.

  Darila za valentinovo  so precej raznolika, izbiramo pa jih seveda z ozirom na obdarovanca. Ob tem prazniku darila navadno podarjajo moški ženskam, kar pa nikakor ni nujno, saj po darilih...

  Prednosti
  • Iz čokolade vlit srček s posipi suhega in kandiranega sadja, različnih vrst oreščkov in celo cvetovi vijolice
  • Simpatična podoba
  • Unikatno darilo za zaljubljene
  • Ročno izdelano
  Ključne besede: čokolada, moja čokolada, čokoladno srce, plešec, čokolada s posipi, posipi, čokoladno srce s posipi
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več