Passero - Temna čokolada z bučnimi semeni

  Cena 2,20 € 2.2 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Temna čokolada z bučnimi semeni je ročno izdelana čokoladna tablica iz fine temne čokolade, posuta s hrustljavimi celimi bučnimi semeni, ki se čudovito spojijo z okusom čokolade. Nova okusna doživetja so prelita v čokoladno tablico in ovita v lično darilno embalažo.

  * 1 čokoladna tablica z bučnimi semeni – 50 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 2 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,02 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Passero - Temna čokolada z bučnimi semeni

  Podeželska čokoladnica Passero je tradicionalne okuse svoje domačije vključila v čokoladno pripoved in tako izdelala prav posebne čokoladne tablice, posute z različnimi domačimi dodatki kot so bučna semena, konopljina semena in orehi. 

  Čokoladna tablica z bučnimi semeni je izdelana iz fine temne čokolade, ki vsebuje vsaj 70% kakavovih delov. Posuta je z le izbranimi najboljšimi bučnimi semeni. S preprosto tablico čokolade ustvarjeno po dnevnem navdihu naredimo navaden dan nekoliko prazničen.

  Občutek obdarovanja je sladek. Privoščite si ga.

  VIDEO - Čokoladnica Passero

  Podeželska čokoladnica Passero

  Iz podeželske čokoladnice na domačiji Passero diši po Prekmurju. Tradicionalni okusi domačije so bogat vir čokoladnih pripovedi, v katero so vmešali pristne domače okuse. Med skrbno pridelane domače sestavine in kakovostno čokolado so vmešali žlico igrivosti in ščepec domišljije in pripravili prav posebno podeželsko čokoladno kolekcijo.

  Gibanica, buče, jurka, bezeg in traminec v čokoladni preobleki za malce užitka in razvajanja ter čokoladne tablice z orehi, konopljinimi ter bučnimi semeni, hruškami, karamelo, klinčki, slivo, makom, limono ingverjem, medenjaki in cimetom za malce nenavadnega pokušanja - poskusi, ne bo ti žal!

  * Novo v prodaji: Passero darilni paketi! Čokoladni okusi z domačim tramincem, bučnim oljem, jurkinim sokom ali sladkim višnjevcem.

  Sestavine

  Temna čokolada s 70% kakavovih delov (kakavova masa, sladkor, kakavovo maslo, emulgator: sojin lecitin, naravna aroma vanilije) 90%, bučna semena 10%.

  Lahko vsebuje sledove: mleka, oreščkov, žit, jajc.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek je narejen v Sloveniji
  • Za vse ljubitelje odličnih čokolad
  • Temni čokoladi so dodana izbrana bučna semena
  • Ročno izdelano
  • Odlična kombinacija okusov
  Ključne besede: čokoladnica, tablica čokolade, temna čokolada, čokoladna tablica, passero, podeželska čokoladnica, čokoladnica passero, domača čokolada, čokolada z bučnimi semeni, ročno izdelana čokolada, bučna semena
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več