Passero - Čokoladne radosti Prekmurja

  Cena 5,50 € 5.5 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  5 čokoladnih pralin – vsaka s svojim tradicionalnih domačim okusom. Bučno olje, jurka, traminec, bezeg in gibanica so prave okusne podeželske radosti, ki vas bodo popeljele po okusih Prekmnurja. Praline so izdelane ročno in zapakirane v lično darilno škatlico naravnega videza.

  Škatlica vsebuje 5 čokoladnih pralin z različnimi okusi (55 g).

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 5 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 5 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,05 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Passero - Čokoladne radosti Prekmurja

  Podeželska čokoladnica Passero je tradicionalne okuse svoje domačije vključila v čokoladno pripoved in tako izdelala izvrstne bonboniere s čokoladnimi pralinami, ki vsebujejo omamna polnila. Bogata so z domačimi okusi kot so bezeg, bučno olje, grozdne jagode jurke, traminec in omamen okus po domači gibanici. 

  Škatlica Čokoladne radosti Prekmurja vsebuje 5 različnih vrhunskih čokoladnih pralin, oblitih s temno čokolado, ki vsebuje vsaj 70% kakavovih delov. Vsaka pralina vsebuje svoje izvrstno polnilo iz domačih sestavin. Napolnjene so s polnili iz bučnega olja, jurke, traminca, bezga in prekmurske gibanice. Domači okusi v čokoladni preobleki. 

  Občutek obdarovanja je sladek. Privoščite si ga.

  VIDEO - Čokoladnica Passero

  Podeželska čokoladnica Passero

  Iz podeželske čokoladnice na domačiji Passero diši po Prekmurju. Tradicionalni okusi domačije so bogat vir čokoladnih pripovedi, v katero so vmešali pristne domače okuse. Med skrbno pridelane domače sestavine in kakovostno čokolado so vmešali žlico igrivosti in ščepec domišljije in pripravili prav posebno podeželsko čokoladno kolekcijo.

  Gibanica, buče, jurka, bezeg in traminec v čokoladni preobleki za malce užitka in razvajanja ter čokoladne tablice z orehi, konopljinimi ter bučnimi semeni, hruškami, karamelo, klinčki, slivo, makom, limono ingverjem, medenjaki in cimetom za malce nenavadnega pokušanja - poskusi, ne bo ti žal!

  * Novo v prodaji: Passero darilni paketi! Čokoladni okusi z domačim tramincem, bučnim oljem, jurkinim sokom ali sladkim višnjevcem.

  Sestavine

  Čokolada (kakavova masa, sladkor, kakavovo maslo, posneto mleko v prahu, mlečna maščoba, emulgator: sojin lecitin, vanilija), čokoladna krema (rastlinska maščoba, sladkor, posneto mleko v prahu, laktoza, emulgator: sojin lecitin), jurkina kaša (jurka, sladkor, pektin), bezgovec (voda, sladkor, bezgovo cvetje, limonin sok), traminec (alk 1,8% vol), jabolčna kaša (jabolka, sladkor, limonin sok), bučno olje, bučna semena, rozine, orehi, mak.

  Lahko vsebuje sledove: mleka, oreščkov, žit, jajc. Pralineji vsebujejo alkohol. Živilo ni primerno za otroke!

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prekmurska počitniška domačija je idealna izbira za kratek ali celo daljši oddih na deželi, saj nudi vse, kar človek na takšnem mirnem izletu potrebuje.

  Podeželska čokoladnica Passero se nahaja na posestvu Passero v Tešanovcih, ki je odlično izhodišče za odkrivanje bogastva Prekmurja. Na posestvu gradijo predvsem na tradiciji, kakovostni...

  Podeželska čokoladnica Passero se predstavi.

  Vstop na Rajenburški dan čokolade in likerjev je prost, za ogled gradu z muzejskimi zbirkami pa velja vstopnina po veljavnem ceniku.

  Prednosti
  • Izdelek je narejen v Sloveniji
  • Za vse ljubitelje odličnih pralin
  • Ročno izdelano
  • Odlična kombinacija okusov
  • Različni okusi
  Ključne besede: čokoladnica, temna čokolada, praline, pralineji, passero, podeželska čokoladnica, čokoladnica passero, passero praline, pralina, domača čokolada, jurka, traminec, gibanica, ročno izdelane praline, bezeg
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več