Passero - Čokoladne praline s tramincem

  Cena 5,20 € 5.2 EUR

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Čokoladne praline s sončnim tramincem z delci grozdnih jagod, ki se čudovito spoji z okusom temne čokolade. Kot noč in dan. Harmonična slast, ki sladko zaokroži dan. Čokoladne praline so izdelane ročno in zapakirane v naravno lično darilno škatlico.

  Škatlica vsebuje 5 čokoladnih pralin s tramincem (55 g).

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 5 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 5 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,05 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Passero - Čokoladne praline s tramincem

  Podeželska čokoladnica Passero je tradicionalne okuse svoje domačije vključila v čokoladno pripoved in tako izdelala izvrstne bonboniere s čokoladnimi pralinami, ki vsebujejo omamna polnila. Bogata so z domačimi okusi kot so bezeg, bučno olje, grozdne jagode jurke, traminec in omamen okus po domači gibanici. 

  Škatlica Čokoladnih pralin s tramincem vsebuje 5 vrhunskih čokoladnih pralin, oblitih s temno čokolado, ki vsebuje vsaj 70% kakavovih delov. Praline so polnjene s finim polnilom iz sončnega traminca z dodatkom grozdnih jagod. 

  Občutek obdarovanja je sladek. Privoščite si ga.

  VIDEO - Čokoladnica Passero

  Podeželska čokoladnica Passero

  Iz podeželske čokoladnice na domačiji Passero diši po Prekmurju. Tradicionalni okusi domačije so bogat vir čokoladnih pripovedi, v katero so vmešali pristne domače okuse. Med skrbno pridelane domače sestavine in kakovostno čokolado so vmešali žlico igrivosti in ščepec domišljije in pripravili prav posebno podeželsko čokoladno kolekcijo.

  Gibanica, buče, jurka, bezeg in traminec v čokoladni preobleki za malce užitka in razvajanja ter čokoladne tablice z orehi, konopljinimi ter bučnimi semeni, hruškami, karamelo, klinčki, slivo, makom, limono ingverjem, medenjaki in cimetom za malce nenavadnega pokušanja - poskusi, ne bo ti žal!

  * Novo v prodaji: Passero darilni paketi! Čokoladni okusi z domačim tramincem, bučnim oljem, jurkinim sokom ali sladkim višnjevcem.

  Sestavine

  Čokolada (kakavova masa, sladkor, kakavovo maslo, posneto mleko v prahu, mlečna maščoba, emulgator: sojin lecitin, vanilija), traminec 15% (alk 1,8% vol), čokoladna krema (rastlinska maščoba, sladkor, posneto mleko v prahu, laktoza, emulgator: sojin lecitin), rozine.

  Lahko vsebuje sledove: mleka, oreščkov, žit, jajc. Pralineji vsebujejo alkohol. Živilo ni primerno za otroke!

  Kasilda B.
  26.02.2019

  Zelo okusna čokolada, lepa embalaža in primerna velikost za majhno pozornost.

  Prekmurska počitniška domačija je idealna izbira za kratek ali celo daljši oddih na deželi, saj nudi vse, kar človek na takšnem mirnem izletu potrebuje.

  Trapisti so še danes znani kot posebno asketski red, red reformirane veje cistercijanov, s strogimi pravili meniškega življenja. Vajeni odrekanj so celo spali na posteljah, krajših od...

  Darilni programi različnih trgovin in spletnih prodajaln obsegajo najrazličnejše čokoladne izdelke, ki so namenjeni tudi tistim, ki izbirajo bolj posebna darila.

  V New Yorku je izumitelj David Edwards predstavil svoj čokoladni izum: Inhalator, s pomočjo katerega lahko uporabniki uživajo v polnem okusu čokolade brez ene same kalorije.

  Prednosti
  • Izdelek je narejen v Sloveniji
  • Za vse ljubitelje odličnih pralin
  • Vrhunska kvaliteta čokolade
  • Ročno izdelano
  • Odlična kombinacija okusov
  Ključne besede: čokoladnica, temna čokolada, praline, pralineji, passero, podeželska čokoladnica, čokoladnica passero, passero praline, pralina, domača čokolada, traminec, čokolada z vinom, praline s tramincem
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več