Passero - Čokoladne praline z gibanico

  Cena 5,20 € 5.2 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Čokoladne praline z všečnim in toplim okusom maka ter jabolk pomešanih z orehastnim vonjem. Prava Prekmurska gibanica v malem, pravo obilje radosti v čokoladni pralini. Čokoladne praline so izdelane ročno in zapakirane v lično naravno darilno škatlico. 

  Škatlica vsebuje 5 čokoladnih pralin s pristim okusom gibanice (55 g).

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 5 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 5 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,05 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Passero - Čokoladne praline z gibanico

  Podeželska čokoladnica Passero je tradicionalne okuse svoje domačije vključila v čokoladno pripoved in tako izdelala izvrstne bonboniere s čokoladnimi pralinami, ki vsebujejo omamna polnila. Bogata so z domačimi okusi kot so bezeg, bučno olje, grozdne jagode jurke, traminec in omamen okus po domači gibanici. 

  Škatlica Čokoladnih pralin z gibanico vsebuje 5 vrhunskih čokoladnih pralin, oblitih s temno čokolado, ki vsebuje vsaj 70% kakavovih delov. Praline so polnjene s finim Prekmurskim polnilom, z okusom po gibanici. 

  Občutek obdarovanja je sladek. Privoščite si ga.

  VIDEO - Čokoladnica Passero

  Podeželska čokoladnica Passero

  Iz podeželske čokoladnice na domačiji Passero diši po Prekmurju. Tradicionalni okusi domačije so bogat vir čokoladnih pripovedi, v katero so vmešali pristne domače okuse. Med skrbno pridelane domače sestavine in kakovostno čokolado so vmešali žlico igrivosti in ščepec domišljije in pripravili prav posebno podeželsko čokoladno kolekcijo.

  Gibanica, buče, jurka, bezeg in traminec v čokoladni preobleki za malce užitka in razvajanja ter čokoladne tablice z orehi, konopljinimi ter bučnimi semeni, hruškami, karamelo, klinčki, slivo, makom, limono ingverjem, medenjaki in cimetom za malce nenavadnega pokušanja - poskusi, ne bo ti žal!

  * Novo v prodaji: Passero darilni paketi! Čokoladni okusi z domačim tramincem, bučnim oljem, jurkinim sokom ali sladkim višnjevcem.

  Sestavine

  Čokolada (kakavova masa, sladkor, kakavovo maslo, posneto mleko v prahu, mlečna maščoba, emulgator: sojin lecitin, vanilija), čokoladna krema (rastlinska maščoba, sladkor, posneto mleko v prahu, laktoza, emulgator: sojin lecitin), jabolčna kaša (jabolka, sladkor, limonin sok), orehi, mak.

  Lahko vsebuje sledove: mleka, oreščkov, žit, jajc.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Trapisti so še danes znani kot posebno asketski red, red reformirane veje cistercijanov, s strogimi pravili meniškega življenja. Vajeni odrekanj so celo spali na posteljah, krajših od...

  Podeželska čokoladnica Passero se nahaja na posestvu Passero v Tešanovcih, ki je odlično izhodišče za odkrivanje bogastva Prekmurja. Na posestvu gradijo predvsem na tradiciji, kakovostni...

  Jejte čokolado po pameti, razveseljujte druge s čokoladnimi pozornostmi in uživajte ob sladkosti življenja.

  Igraj sladko igro Čokoladna princeska!

  Prednosti
  • Izdelek je narejen v Sloveniji
  • Darilna embalaža
  • Škatlica vsebuje 5 čokoladnih pralin s polnilom iz Prekmurske gibanice
  • Ročno izdelane praline
  • Odlična kombinacija okusov
  Ključne besede: čokoladnica, praline, pralineji, passero, podeželska čokoladnica, čokoladnica passero, passero praline, pralina, domača čokolada, mak, jabolka, ročno izdelane praline, čokolada z gibanico
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več