Passero - Čokoladne praline z bezgom

  Cena 5,20 € 5.2 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Čokoladne praline s prav posebnim izrazitim, a harmoničnim kontrastom čokolade in bezga, ki se v ustih čudovito razcveti. Prepustite se nežni aromi bezga, kot trenutek, ko veter preseneti z vonjem cvetja. Čokoladne praline so izdelane ročno in zapakirane v lično darilno škatlico.

  Škatlica vsebuje 5 čokoladnih pralin z bezgom (55 g).

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 5 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 5 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,05 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Passero - Čokoladne praline z bezgom

  Podeželska čokoladnica Passero je tradicionalne okuse svoje domačije vključila v čokoladno pripoved in tako izdelala izvrstne bonboniere s čokoladnimi pralinami, ki vsebujejo omamna polnila. Bogata so z domačimi okusi kot so bezeg, bučno olje, grozdne jagode jurke, traminec in omamen okus po domači gibanici. 

  Škatlica Čokoladnih pralin z bezgom vsebuje 5 vrhunskih čokoladnih pralin, oblitih s temno čokolado, ki vsebuje vsaj 70% kakavovih delov. Praline so polnjene s finim bezgovim polnilom. 

  Občutek obdarovanja je sladek. Privoščite si ga.

  VIDEO - Čokoladnica Passero

  Podeželska čokoladnica Passero

  Iz podeželske čokoladnice na domačiji Passero diši po Prekmurju. Tradicionalni okusi domačije so bogat vir čokoladnih pripovedi, v katero so vmešali pristne domače okuse. Med skrbno pridelane domače sestavine in kakovostno čokolado so vmešali žlico igrivosti in ščepec domišljije in pripravili prav posebno podeželsko čokoladno kolekcijo.

  Gibanica, buče, jurka, bezeg in traminec v čokoladni preobleki za malce užitka in razvajanja ter čokoladne tablice z orehi, konopljinimi ter bučnimi semeni, hruškami, karamelo, klinčki, slivo, makom, limono ingverjem, medenjaki in cimetom za malce nenavadnega pokušanja - poskusi, ne bo ti žal!

  * Novo v prodaji: Passero darilni paketi! Čokoladni okusi z domačim tramincem, bučnim oljem, jurkinim sokom ali sladkim višnjevcem.

  Sestavine

  Čokolada (kakavova masa, sladkor, kakavovo maslo, posneto mleko v prahu, mlečna maščoba, emulgator: sojin lecitin, vanilija), bezgovec 20% (voda, sladkor, bezgovo cvetje, limonin sok), čokoladna krema (rastlinska maščoba, sladkor, posneto mleko v prahu, laktoza, emulgator: sojin lecitin).

  Lahko vsebuje sledove: mleka, oreščkov, žit, jajc.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Čokolada je prebrodila dolgo pot in veliko razvoja je bilo potrebnega, da lahko danes čokolado uživamo v obliki tablic.

  Prednosti
  • Izdelek je narejen v Sloveniji
  • Za vse ljubitelje odličnih pralin
  • Raznovrstnost domačih podeželskih okusov
  • Ročno izdelano
  • Odlična kombinacija okusov
  Ključne besede: čokoladnica, temna čokolada, praline, pralineji, passero, podeželska čokoladnica, čokoladnica passero, passero praline, pralina, domača čokolada, praline z bezgom
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več