Passero - Mlečna čokolada z ajdo in kavo

  Cena 3,50 € 3.5 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Passero Mlečna čokolada z ajdo in kavo je ročno izdelana čokoladna tablica iz najslajše kremaste mlečne čokolade z dodatkom posebne mešanice kave in ajde, ki vas bo popeljala na vznemerljivo potovanje med domače okuse. Zaradi odličnega prepleta okusov in estetske embalaže je čokoladna tablica Passero odlična tudi za darilo.

  * Neto količina izdelka: 100 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 3 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 3 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,03 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Passero - Mlečna čokolada z ajdo in kavo

  Podeželska čokoladnica Passero je mešanice domačih okusov vključila v svojo čokoladno pripoved in tako izdelala prav posebne čokoladne tablice med katerimi je tudi Mlečna čokolada z ajdo in kavo.

  Čokoladna tablica z žlahtno in posebno mešanico ajde in kave, je izdelana iz fine in kremaste mlečne čokolade, ki vsebuje vsaj 32% kakavovih delov. Uporabljeni so domači okusi najboljše ajde in aromatične kave. S preprosto tablico čokolade ustvarjeno po sladkem navdihu lahko naredimo navaden dan nekoliko prazničen.

  Občutek obdarovanja je sladek. Privoščite si ga.

  VIDEO - Čokoladnica Passero

  Podeželska čokoladnica Passero

  Iz podeželske čokoladnice na domačiji Passero diši po Prekmurju. Tradicionalni okusi domačije so bogat vir čokoladnih pripovedi, v katero so vmešali pristne domače okuse. Med skrbno pridelane domače sestavine in kakovostno čokolado so vmešali žlico igrivosti in ščepec domišljije in pripravili prav posebno podeželsko čokoladno kolekcijo.

  Gibanica, buče, jurka, bezeg in traminec v čokoladni preobleki za malce užitka in razvajanja ter čokoladne tablice z orehi, konopljinimi ter bučnimi semeni, hruškami, karamelo, klinčki, slivo, makom, limono ingverjem, medenjaki in cimetom za malce nenavadnega pokušanja - poskusi, ne bo ti žal!

  * Novo v prodaji: Passero darilni paketi! Čokoladni okusi z domačim tramincem, bučnim oljem, jurkinim sokom ali sladkim višnjevcem.

  Sestavine

  Mlečna čokolada z 32% kakavovih delov (sladkor, kakavovo maslo, mleko v prahu, kakavova masa, emulgator: sojin lecitin, naravna aroma vanilije), ajda, kava.

  Lahko vsebuje sledove: mleka, oreščkov, žit, jajc.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek je ročno narejen iz kakovostne čokolade in svežih sestavin
  • Za ljubitelje sladke čokolade
  • Darilna embalaža
  • Mlečni čokoladi je dodana ajda in kava
  • Vsaj 32% kakavovih delcev
  Ključne besede: čokolada, mlečna čokolada, passero, podeželska čokoladnica, kava, čokolada s kavo, passero čokolada, mlečna čokolada z ajdo in kavo, čokolada z ajdo, ajda, mlečna čokolada z ajdo, mlečna čokolada s kavo
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več