Passero - Višnjevec

  Cena 11,90 € 11.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 20%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Passero Višnjevec je prijetno sladek domač liker iz višenj. Žganjica je pri nas od nekdaj gesta gostoljubja, ki vabi k odprtemu, živemu odnosu. Esenca sadja postreže našim čutom, zdrami duha in nas za korak približa sočloveku. Užijmo življenje skupaj!

  * Na voljo: 0,35l ali 0,5l (neto).

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 11 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 11 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,11 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Passero - Višnjevec

  Čokoladnica in vinotoč Passero prihajata iz Prekmurja, kjer zaradi ugodnega panonskega podnebja pridelujejo odlična vina in odlične domače dobrote iz le najboljših sestavin iz tamkajšnjih krajev. Pridelujejo tudi odlične likerje in žganja. Višnjevec je prijetno sadno žganje iz domačih prekmurskih višenj in je kot nalašč tudi za darilo ob najrazličnejših priložnostih.

  Vinogradi Passero se nahajajo na južnem pobočju krajinskega parka Goričko, kjer sonce najprej obsije Slovenijo. S terase vinotoča pa je mogoče vdihniti tako rekoč celotno Prekmurje.

  VIDEO - Čokoladnica Passero

  Podeželska čokoladnica Passero

  Iz podeželske čokoladnice na domačiji Passero diši po Prekmurju. Tradicionalni okusi domačije so bogat vir čokoladnih pripovedi, v katero so vmešali pristne domače okuse. Med skrbno pridelane domače sestavine in kakovostno čokolado so vmešali žlico igrivosti in ščepec domišljije in pripravili prav posebno podeželsko čokoladno kolekcijo.

  Gibanica, buče, jurka, bezeg in traminec v čokoladni preobleki za malce užitka in razvajanja ter čokoladne tablice z orehi, konopljinimi ter bučnimi semeni, hruškami, karamelo, klinčki, slivo, makom, limono ingverjem, medenjaki in cimetom za malce nenavadnega pokušanja - poskusi, ne bo ti žal!

  * Novo v prodaji: Passero darilni paketi! Čokoladni okusi z domačim tramincem, bučnim oljem, jurkinim sokom ali sladkim višnjevcem.

  Sestavine

  Žganje iz višenj (22% alk.).

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Unikatno darilo ob vsaki priložnosti
  • Najboljše domače sestavine
  • 100% slovensko
  • Izdelano iz domačih višenj
  Ključne besede: passero, višnje, passero žganje, passero liker, passero višnjevec, višnjevec, žganje iz višenj, liker iz višenj
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več