Lucifer Chocolate - Škatlica z 1 pralino

  Cena 1,80 € 1.8 EUR

  Kupi 100 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Polepšajta vajin najlepši poročni dan in pričarajta zares sladko doživetje udeležencem vajine poroke. Posladkajta svoje bližnje z vrhunskimi pralinami čokoladnice Lucifer. Podarita vsakemu ročno izdelano pralino, odeto v simpatično škatlico s potiskom rožic in dodatno možnostjo potiska vajinih imen. Izbereta lahko tudi okus praline.

  * Minimalno naročilo: 30 kosov. Okusi pralin so na voljo TUKAJ.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 1 Sladko točko. Skupaj boste prejeli 1 Sladko točko ki vam prinese popust v vrednosti 0,01 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Lucifer Chocolate - Škatlica z 1 pralino

  Slovenska čokoladnica Lucifer Chocolate je za edinstvene čokoladne užitke pripravila tudi simpatično poročno kolekcijo unikatnih čokoladnih izdelkov, izdelanih z občutkom za odličnost in kakovost.

  Ljubka škatlica, s potiskom barvitih rož, vsebuje po eno čokoladno pralino, vrhunske kakovosti. Izdelane so ročno iz kvalitetnih in svežih sestavin, napolnjene pa so z najboljšimi finimi kremami. Škatlica ima tudi možnost ličnega dodatka vajinih imen. Okusi pralin so na voljo TUKAJ.

  Ostali pogoji:

  • Minimalno naročilo: 30 kosov
  • Rok dobave: 14 delovnih dni

   

  Za večja naročila nudimo tudi dodaten popust. Nudimo tudi možnost izdelave grafike. Pošljite povpraševanje na: info@mojacokolada.si.

  VIDEO - Čokolada Lucifer Chocolate

  Lucifer Chocolate

  Zgodba o slovenski čokoladnici Lucifer se začne z veliko ljubeznijo do čokoladnih užitkov in z željo po ustvarjanju s čokolado. Iz prvih pralin in tablic, ki so pričele nastajati leta 2007, je v kratkem času zrasla pravljična čokoladnica, iz katere vsak dan diši po sveži čokoladi in praženi domišljiji.

  Skrivnost njihove izvrstne čokolade se skriva v najkakovostnejšem kakavu in sestavinah, ki jih dodajo za pridobitev bogatih okusov. Posebnost njihovih izdelkov je tudi skrbno izdelana in oblikovno dovršena embalaža, ročno delo, konstantno izpopolnjevanje in izobraževanje, originalnost okusov ter osebna nota ustvarjalca.

  Razvajajte se z bogatimi okusi, svežimi recepti in zanimivimi oblikami izdelkov čokoladnih mojstrov čokoladnice Lucifer.  Ročno izdelane čokoladne dobrote so idealno darilo za vse priložnosti.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek je ročno narejen iz kakovostne čokolade in svežih sestavin
  • Za vse ljubitelje odličnih pralin
  • Unikatno darilce za bližnje na vajini poroki
  • Škatlica vsebuje 1 vrhunsko čokoladno pralino
  • Vključuje možnost potiska vajinih imen
  Ključne besede: čokolada, moja čokolada, praline, pralineji, darilo, lucifer, lucifer chocolate, čokoladne praline, ročno izdelane praline, škatlica z eno pralino, poročno darilo, čokoladna pozornost
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več