Kunej - Čokoladne tablice IMPERIAL

  Cena 7,90 € 7.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Čokoladne tablice Imperial prihajajo izpod okrilja slovenske čokoladnice Kunej. Finim čokoladnim okroglim tablicam so dodani okusni posipi in dodatki, ki se čudovito spojijo s čokoladnim okusom. Čokoladne tablice so posute s suhimi jabolki, drobljenimi lešniki, domačim biskvitom ali prelite z najslajšo belo čokolado.

  * Neto količina: 75 g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 7 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 7 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,07 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Kunej - Čokoladne tablice IMPERIAL

  Čokoladne tablice Imperial so nastale v novi čokoladnici Kunej na prenovljenem gradu Rajhenburg, v kraju Brestanica, kjer so nekoč menihi trapisti izdelovali prvo čokolado v tem delu Evrope. Čokoladnica Kunej je tako za edinstvene užitke v čokoladi pripravila omamne okrogle čokoladne tabličke z domačimi dodatki kot so suha jabolka, drobljeni lešniki ali domač biskvit, ter prelite z najslajšo belo čokolado.

  Okrogle tablice so pakirane v ročno izdelano repliko trapistovske embalaže. Originale hrani Muzej novejše zgodovine Slovenije, enota Brestanica.

  VIDEO - Čokoladnica Kunej

  Hiša trt, vina in čokolade Kunej

  Od leta 2013 se je vinski kleti Kunej pridružila še čokoladnica. V sodelovanju z mestnim muzejem Krško in prenovljenim gradom Rajhenburg so se priključili projektu "Vpliv trapistov na posavsko podeželje, akronim Trapistin" in tako pričeli z ročno izdelavo ličnih čokoladnih izdelkov po navdihu trapistovske dediščine. Proizvodnja čokoladnih izdelkov poteka v Mozerjevi hiši v neposredni bližini prenovljenega gradu Rajhenburg. Ustvarili so tudi odlično kombinacijo vrhunskega vina in temne čokolade.

  V času menihov trapistov so bile izjemno popularne čokoladne tabličke Imperial in pa mlečna čokolada s celimi lešniki, oboje danes na voljo tudi za poizkušnjo!

  Sestavine

  Temna čokolada z najmanj 69,9% kakavovih delov, mlečna čokolada z najmanj 30,9% kakavovih delov in najmanj 21,1% mlečnih delov, bela čokolada z najmanj 33,1 kakavovih delov in najmanj 22,9 mlečnih delov, kakavova masa, mleko v prahu, kakavovo maslo, sojin lecitin, aroma vanilije, sorbitol, sladkor, lešniki, suha jabolka, drobljeni biskvit.

  Lahko vsebuje sledove mleka, oreščkov, žit, jajc.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Čokoladne okrogle tablice so pakirane v ročno izdelano repliko trapistovske embalaže
  • Čokoladi so dodana suha jabolka, drobljeni lešniki, domač biskvit ali preliv iz najslajše bele čokolade
  • Primerno za sladke užitke
  • Ročno izdelano
  Ključne besede: moja čokolada, okrogla čokolada, čokoladne tablice, čokoladnica kunej, kunej, čokolada kunej, okrogle čokolade, okrogle tabličke, tablice imperial, imperial kunej
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več