Božnar - Medeni liker, 250ml

  Cena 7,90 € 7.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Božnar Medeni liker prija vroč v hladnih zimskih dneh ter tudi ohlajen v vročih poletnih dneh. Zaradi ličnega darilnega pakiranja in darilne stekleničke je lahko Medeni liker idealen kot darilo. Izdelan je iz naravnega sadnega žganja in najboljšega slovenskega medu. Je odličnega sladkega okusa v katerem prevlada vrhunski okus medu.

  * Neto količina: 250ml.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 7 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 7 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,07 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Božnar - Medeni liker, 250ml

  Slovenska Hiša medu Božnar je za sladkosnede ljubitelje medu in čokolade pripravila vrhunsko kolekcijo izvirnih izdelkov iz medu, kakava in čokolade. V sladki kolekciji medu se nahaja tudi odličen medeni liker.

  Medeni liker (250 ml) je izdelan iz odličnega in naravnega sadnega žganja, kateremu je dodan vrhunski slovenski med. Oboje skupaj se poveže v odličen liker, ki je odličen tako vroč v hladnih dneh kot ohlajen v toplih dneh. Zaradi ličnega darilnega pakiranja in elegantne darilne stekleničke lahko set podarite tudi kot darilo ob najrazličnejših priložnostih.

  Hiša medu Božnar

  Podjetje in znamka Božnar obstaja že od leta 1990 v čudovitem in čistem okolju Polhograjskega hribovja. Danes imajo tako že dolgoletne izkušnje s področja pridelave in predelave čebeljih proizvodov ter je tako njihova ponudba bogata s pestro paleto najboljših medenih izdelkov »iz čebeljega panja«.

  Med medenimi izdelki v hiši medu Božnar se nahajajo različne vrste medu, med za masažo, matični mleček, cvetni prah, likerji, propolis,  naravna medena kozmetika in ročno izdelane medene čokolade. Pri vseh izdelkih je poskrbljeno tudi za lepo in kvalitetno embalažo, ki je že primerna za obdarovanje naših bližnjih.

  Sestavine

  22% alkohola.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Darilno pakiranje v lepi škatlici
  • Bogat okus
  • Izdelano iz slovenskega medu
  • Naravnega izvora
  • Sadnemu žganju dodan med
  Ključne besede: med, liker, medeni liker, božnar, božnar med, božnar hiša medu, hiša medu, liker iz medu, božnar medeni liker, liker z medom, sadno žganje, žganje z medom
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več