Božnar - Goldhoney, 120g

  Cena 19,90 € 19.9 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Božnar Goldhoney je elegantno in unikatno darilo, ki bo navdušilo ljubitelje vrhunskega medu. Naravnemu slovenskemu medu je dodano čisto žlahtno jedilno zlato, ki je tisočletja poznana mistična kovina za katero so že pred več tisoč leti verjeli, da njena prisotnost v telesu poživlja telo, zdravi in ohranja mladost ter vrača dobro počutje.

  * Neto količina: 120g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 19 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 19 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,19 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Božnar - Goldhoney, 120g

  Slovenska Hiša medu Božnar je za sladkosnede ljubitelje medu in čokolade pripravila vrhunsko kolekcijo izvirnih izdelkov iz medu, kakava in čokolade. V sladki kolekciji medu se nahaja tudi žlahtna kombinacija medu in čistega zlata Goldhoney.

  Goldhoney (120g) je izdelek iz vrhunskega slovenskega naravnega medu in čistega zlata. Ta žlahtna kombinacija je zapakirana tudi v lično embalažo, ki je primerna za obdarovanje sladkosnedih ljubiteljev medu ob najrazličnejših posebnih ter tudi manj posebnih priložnostih.

  Hiša medu Božnar

  Podjetje in znamka Božnar obstaja že od leta 1990 v čudovitem in čistem okolju Polhograjskega hribovja. Danes imajo tako že dolgoletne izkušnje s področja pridelave in predelave čebeljih proizvodov ter je tako njihova ponudba bogata s pestro paleto najboljših medenih izdelkov »iz čebeljega panja«.

  Med medenimi izdelki v hiši medu Božnar se nahajajo različne vrste medu, med za masažo, matični mleček, cvetni prah, likerji, propolis,  naravna medena kozmetika in ročno izdelane medene čokolade. Pri vseh izdelkih je poskrbljeno tudi za lepo in kvalitetno embalažo, ki je že primerna za obdarovanje naših bližnjih.

  Sestavine

  Med, zlato (E175).

  Shranjevanje izdelka

  Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako čokolada naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju čokolade v hladilniku.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Unikatno darilo ob vsaki priložnosti
  • Izdelano iz slovenskega medu
  • Naravnega izvora
  • Med vsebuje lističe užitnega pravega zlata
  Ključne besede: užitno zlato, božnar, božnar hiša medu, hiša medu, slovenski med, goldhoney, božnar goldhoney, med z zlatom, med z jedilnim zlatom, jedilno zlato, zlato v medu
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več