Božnar - BIO Mlečna čokolada s cvetnim prahom, 80g

  Cena 4,50 € 4.5 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Božnar BIO Mlečna čokolada z medom in cvetnim prahom je kot nalašč za sladkosnede ljubitelje čokolade in medu. Združuje najslajšo kombinacijo kremaste belgijske mlečne čokolade ekološkega porekla, slovenskega medu in slovenskega cvetnega prahu. Preizkusite to odlično kombinacijo, ko bo zapeljala vaše brbončice v nov svet okusov.

  * Neto količina: 80g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 4 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 4 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,04 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Božnar - BIO Mlečna čokolada z medom in cvetnim prahom

  Slovenska Hiša medu Božnar je za sladkosnede ljubitelje medu in čokolade pripravila vrhunsko kolekcijo izvirnih izdelkov iz medu, kakava in čokolade. V tej sladki kolekciji se nahaja tudi odlična medena čokoladna tablica s cvetnim prahom.

  BIO Mlečna čokolada z medom in cvetnim prahom (80g) je primerna tako za obdarovanje kot sladkanje v krogu bližnjih in prijateljev, ki si želijo odkrivati nove okuse. Čokoladni mojstri so tej kremasti mlečni čokoladi dodali odličen slovenski med in slovenski cvetni prah za posip, ki odlično popestri doživetje okušanja čokolade.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Mogoče mislite, da mlečna čokolada nima vpliva na zdravje? Žal se motite, saj ga ima.

  Otroci so zagotovo največji ljubitelji čokolade. Preverite, zakaj je mlečna čokolada dobra za otroke in kakšne koristi imajo od nje.

  Prednosti
  • Mlečni čokoladi je dodan cvetni prah
  • Raznovrstnost in pestrost okusov
  • Ročno izdelano
  • Ekološko pridelano
  Ključne besede: bio čokolada, med, medena čokolada, cvetni prah, božnar, božnar čokolada, božnar bio čokolada, bio čokolada s cvetnim prahom, čokolada s cvetnim prahom, hiša medu božnar
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več