Božnar - Mlečna čokolada z medom in jagodami

  Cena 2,50 € 2.5 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Božnar Mlečna čokolada z medom in jagodami je kot nalašč za sladkosnede ljubitelje čokolade in medu. Združuje najslajšo kombinacijo kremaste belgijske mlečne čokolade, slovenskega medu in sladkih jagod. Preizkusite to odlično kombinacijo, ko bo zapeljala vaše brbončice s sladko in sadno aromo.

  * Neto količina: 40g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 2 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,02 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Božnar - Mlečna čokolada z medom in jagodami

  Slovenska Hiša medu Božnar je za sladkosnede ljubitelje medu in čokolade pripravila vrhunsko kolekcijo izvirnih izdelkov iz medu, kakava in čokolade. V tej sladki kolekciji se nahaja tudi odlična medena čokoladna tablica z jagodami.

  Mlečna čokolada z medom in jagodami (40g) je primerna tako za obdarovanje kot sladkanje v krogu bližnjih in prijateljev, ki si želijo odkrivati nove okuse. Čokoladni mojstri so tej kremasti mlečni čokoladi dodali odličen slovenski med in najslajše jagode za posip, ki odlično popestrijo doživetje okušanja čokolade.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Mogoče mislite, da mlečna čokolada nima vpliva na zdravje? Žal se motite, saj ga ima.

  Otroci so zagotovo največji ljubitelji čokolade. Preverite, zakaj je mlečna čokolada dobra za otroke in kakšne koristi imajo od nje.

  Prednosti
  • Mlečni čokoladi so dodane jagode
  • Raznovrstnost in pestrost okusov
  • Ročno izdelano
  • Izdelano iz slovenskega medu
  Ključne besede: mlečna čokolada, čokolada z medom, med, medena čokolada, jagode, božnar, božnar hiša medu, hiša medu, božnar čokolada, čokolada z medom in jagodami, medena čokolada z jagodami
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več