20 Chocolate - Bonboniera 8

  Cena 5,00 € 5 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  20 Chocolate Bonboniera 8 je slovenski proizvod, ki vsebuje izbor 4 različnih vrhunskih čokolad (Cuba, Nicaragua, Ecuador in Santo Domingo). Čokolado pri nas izdelujemo že od začetne faze praženja in mletja kakavovih zrn. Naše čokoladne tablice smo zapakirali v lična manjša pakiranja in zavili v elegantno bonboniero, ki je kot nalašč za darilo ljubiteljem prave čokolade.

  * Neto količina: 40g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 5 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 5 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,05 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  20 Chocolate - Bonboniera 8

  20 Chocolate je edina slovenska čokoladnica, ki se ukvarja z ročno izdelavo čokolade – od »kakavovega zrna do čokoladne tablice«. Čokolada je aromatična in bogata z okusi, izdelana pa je le iz dveh skrbno izbranih sestavin – redkih sort kakavovih zrn in kokosovega sladkorja. Svoje vrhunske čokoladice so odeli v manjša pakiranja in jih zapakirali v lične bonboniere.

  Bonboniera 8 (40g) je vrhunski izbor 4 odličnih 20 chocolate tablic – Cuba, Nicaragua, Santo domingo in Ecuador, ki so izdelane iz kakovostnih redkih sort kakavovih zrn (vsaj 72%) in pravega kokosovega sladkorja. V procesu izdelave se kakavovim zrnom odvzame grenkobo in trpkost ter poudari željeno aromo in kompleksne okuse, ki so značilni za posamezno vrsto kakavovih zrn. Čokolada ne vsebuje laktoze in je tako primerna tudi za vegane.

  • Čokolada Cuba: Kakavova zrna so pridelana na karibskih otokih v kubanski regiji Baracoa. Čokolada ima značilno noto suhega lesa, praženih lešnikov in tobaka.
  • Čokolada Ecuador: Mehka in nežna kakavova zrna vrste Arriba Nacional so cenjena zaradi izrazite cvetlične note, ki še posebej pride do izraza ob skodelici kave.
  • Čokolada Santo domingo: Kakavova zrna so pridelana v Dominikanski republiki in jih odlikuje izrazit čokoladen okus ter lahkotna sadna nota po bananah in gvajavi.
  • Čokolada Nicaragua: Redka kakavova zrna iz tropskih gozdov severnih hribovitih delov Nikaragve imajo lahkotno sadno noto jagodičevja in gozdnih sadežev z izrazito čokoladno noto.
   

  VIDEO - 20 Chocolate

  </p

  Čokoladnica 20 chocolate, potovanje od kakavovega zrna do čokoladne tablice

  20 chocolate ni le izdelek in ni le čokoladnica, temveč predstavlja sladko popotovanje od kakavovega zrna do čokoladne tablice. Vsi čokoladni izdelki 20 chocolate so namreč izdelani ročno od začetne faze praženja in mletja kakavovih zrn do oblikovanja čokoladne tablice. Tako prava izbira kakavovih zrn kot naše ravnanje v proizvodnem procesu so ključni dejavniki za gourmet čokolade.

  Dejstvo je, da je srce kakava v zrnu samem in prsti v kateri raste (podnebje in lega). Verjamemo pa, da naša tradicionalna metoda predelave kakavovih zrn v fino kakavovo pasto ohrani originalne karakteristike kakava. 20 chocolate čokolada je aromatična in bogata v okusih. Vsaka izmed tablic ima svojevrsten okus in aromo. Čokolado sestavljata samo dve sestavini: redke sorte kakavovih zrn iz različnih koncev sveta in minimalne količine kokosovega sladkorja. Čokolada se v ustih topi počasneje, ker vsebuje manj maščob.

  Čokolada 20 chocolate je prav tako brez laktoze in je tako primerna tudi za vegane.

  Sestavine

  Pražena in mleta ekološka kakavova zrna, ekološki kokosov sladkor.

  Kakavovi deli v čokoladi: najmanj 72%. Alergeni:Lahko vsebuje sledi oreščkov.

  Povprečna hranilna vrednost (na 100g)

  Energijska vrednost: 2324kJ/559kcal

  • Maščobe: 39,0g (od tega nasičene maščobe: 24,0g)
  • Ogljikovi hidrati: 37,0g (od tega sladkorji: 27,0g)
  • Beljakovine: 10g
  • Sol: 0,03g

   

  Shranjevanje izdelka

  Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako čokolada naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju čokolade v hladilniku.

  Branko F.
  09.01.2019

  Mini, vendar pravi in različni okusi.

  Prednosti
  • Bonboniera vsebuje čokoladne ploščice 20 chocolate, 4 različnih vrst (Cuba, Nicaragua, Sano domingo in Ecuador)
  • Čokolada je izdelana prav od "zrna do tablice" in je ročno izdelana v Sloveniji
  • Izvirno in unikatno darilo
  • Vsaj 72% kakavovih delcev
  • Kakav je redkih sort iz različnih koncev sveta
  Ključne besede: čokolada, temna čokolada, čokoladna bonboniera, čokolada s poreklom, za vegane, vegansko, primerno za vegane, 20 chocolate, 20 chocolate čokolada, od zrna do tablice, bonboniera s čokoladicami
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več