20 Chocolate - Temna čokolada Nicaragua

  Cena 2,00 € 2 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  20 Chocolate Temna čokolada Nicaragua je slovenski proizvod, izdelan iz kakovostno fermentiranih in poskušenih kakavovih zrn iz tropskih gozdov severnega hribovitega dela Nikaragve. Čokolado pri nas izdelujemo že od začetne faze praženja in mletja kakavovih zrn. Značilnost čokolade Nicaragua je izrazita čokoladna aroma, ki jo nadgrajuje lahkotna sadna nota jagodičevja.

  * Neto količina: 30g.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 2 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 2 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,02 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  20 Chocolate - Temna čokolada Nicaragua

  20 Chocolate je edina slovenska čokoladnica, ki se ukvarja z ročno izdelavo čokolade – od »kakavovega zrna do čokoladne tablice«. Čokolada je aromatična in bogata z okusi, izdelana pa je le iz dveh skrbno izbranih sestavin – redkih sort kakavovih zrn in kokosovega sladkorja.

  Temna čokolada Nicaragua (30g) je izdelana iz kakovostnih kakavovih zrn (vsaj 72% kakava), ki so kupljena neposredno od pridelovalcev kakava v tropskih gozdovih severnega hribovitega dela Nikaragve. V procesu izdelave se kakavovim zrnom odvzame grenkobo in trpkost ter poudari željeno aromo in kompleksne okuse, ki so značilni za to vrsto kakavovih zrn. Čokolada je tako bogate čokoladne arome, z lahkotno sadno noto po jagodičevju.

  Ne vsebuje laktoze in je tako primerna tudi za vegane.

  VIDEO - 20 Chocolate

  </p

  Čokoladnica 20 chocolate, potovanje od kakavovega zrna do čokoladne tablice

  20 chocolate ni le izdelek in ni le čokoladnica, temveč predstavlja sladko popotovanje od kakavovega zrna do čokoladne tablice. Vsi čokoladni izdelki 20 chocolate so namreč izdelani ročno od začetne faze praženja in mletja kakavovih zrn do oblikovanja čokoladne tablice. Tako prava izbira kakavovih zrn kot naše ravnanje v proizvodnem procesu so ključni dejavniki za gourmet čokolade.

  Dejstvo je, da je srce kakava v zrnu samem in prsti v kateri raste (podnebje in lega). Verjamemo pa, da naša tradicionalna metoda predelave kakavovih zrn v fino kakavovo pasto ohrani originalne karakteristike kakava. 20 chocolate čokolada je aromatična in bogata v okusih. Vsaka izmed tablic ima svojevrsten okus in aromo. Čokolado sestavljata samo dve sestavini: redke sorte kakavovih zrn iz različnih koncev sveta in minimalne količine kokosovega sladkorja. Čokolada se v ustih topi počasneje, ker vsebuje manj maščob.

  Čokolada 20 chocolate je prav tako brez laktoze in je tako primerna tudi za vegane.

  Sestavine

  Pražena in mleta ekološka kakavova zrna iz Nikaragve, ekološki kokosov sladkor.

  Kakavovi deli v čokoladi: najmanj 72%. Alergeni:Lahko vsebuje sledi oreščkov.

  Povprečna hranilna vrednost (na 100g)

  Energijska vrednost: 2324kJ/559kcal

  • Maščobe: 39,0g (od tega nasičene maščobe: 24,0g)
  • Ogljikovi hidrati: 37,0g (od tega sladkorji: 27,0g)
  • Beljakovine: 10g
  • Sol: 0,03g

   

  Shranjevanje izdelka

  Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako čokolada naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju čokolade v hladilniku.

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Čokolada je izdelana prav od "zrna do tablice" in je ročno izdelana v Sloveniji
  • Primerno za vegane
  • Vsaj 72% kakavovih delcev
  • Kakav izvira iz tropskih gozdov severnega hribovitega dela Nikaragve
  • Slajeno s kokosovim sladkorjem
  Ključne besede: čokolada, temna čokolada, čokolada s poreklom, za vegane, vegansko, primerno za vegane, 20 chocolate, 20 chocolate čokolada, od zrna do tablice, čokolada nicaragua, nicaragua, nikaragva
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več