

20 Chocolate Temna čokolada Ecuador je slovenski proizvod, izdelan iz kakavovih zrn Arriba Nacional iz tropskih nižin pacifiške obale Ekvadorja. Čokolado izdelujemo že od začetne faze praženja in mletja kakavovih zrn. Značilnost čokolade Ecuador so bogate cvetlično-čokoladne arome. Te lepo zaokrožijo končni okus čokolade, ki še posebej pride do izraza ob skodelici kave.
* Neto količina: 30g.
Izdelka ni na zalogi. Klikni tukaj in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
20 Chocolate Temna čokolada Ecuador je slovenski proizvod, izdelan iz kakavovih zrn Arriba Nacional iz tropskih nižin pacifiške obale Ekvadorja. Čokolado izdelujemo že od začetne faze praženja in mletja kakavovih zrn. Značilnost čokolade Ecuador so bogate cvetlično-čokoladne arome. Te lepo zaokrožijo končni okus čokolade, ki še posebej pride do izraza ob skodelici kave.
* Neto količina: 30g.
Izdelka ni na zalogi. Klikni tukaj in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
20 Chocolate je edina slovenska čokoladnica, ki se ukvarja z ročno izdelavo čokolade – od »kakavovega zrna do čokoladne tablice«. Čokolada je aromatična in bogata z okusi, izdelana pa je le iz dveh skrbno izbranih sestavin – redkih sort kakavovih zrn in kokosovega sladkorja.
Temna čokolada Ecuador (30g) je izdelana iz kakovostnih kakavovih zrn (vsaj 72% kakava) Arriba Nacional, ki so vzgojena na tropskih nižinah na pacifiški obali Ekvadorja. V procesu izdelave se kakavovim zrnom odvzame grenkobo in trpkost ter poudari željeno aromo in kompleksne okuse, ki so značilni za to vrsto kakavovih zrn. Čokolada je tako bogate cvetlično-čokoladne arome, ki pride čudovito do izraza ob skodelici kave.
Ne vsebuje laktoze in je tako primerna tudi za vegane.
</p
Pražena in mleta ekološka kakavova zrna iz Ekvadorja, ekološki kokosov sladkor.
Kakavovi deli v čokoladi: najmanj 72%. Alergeni:Lahko vsebuje sledi oreščkov.
Energijska vrednost: 2324kJ/559kcal
Čokolado shranjujemo pri temperaturi med 15 in 20°C, v suhem in temnem prostoru. Temperatura prostora naj nikoli ne preseže 25°C , prav tako čokolada naj ne bo izpostavljena direktni svetlobi. Izogibajte se shranjevanju čokolade v hladilniku.
20 chocolate ni le izdelek in ni le čokoladnica, temveč predstavlja sladko popotovanje od kakavovega zrna do čokoladne tablice. Vsi čokoladni izdelki 20 chocolate so namreč izdelani ročno od začetne faze praženja in mletja kakavovih zrn do oblikovanja čokoladne tablice. Tako prava izbira kakavovih zrn kot naše ravnanje v proizvodnem procesu so ključni dejavniki za gourmet čokolade. Dejstvo je, da je srce kakava v zrnu samem in prsti v kateri raste (podnebje in lega). Verjamemo pa, da naša tradicionalna metoda predelave kakavovih zrn v fino kakavovo pasto ohrani originalne karakteristike kakava. 20 chocolate čokolada je aromatična in bogata v okusih. Vsaka izmed tablic ima svojevrsten okus in aromo. Čokolado sestavljata samo dve sestavini: redke sorte kakavovih zrn iz različnih koncev sveta in minimalne količine kokosovega sladkorja. Čokolada se v ustih topi počasneje, ker vsebuje manj maščob. Čokolada 20 chocolate je prav tako brez laktoze in je tako primerna tudi za vegane.