Lucifer Chocolate - Poročna bonboniera 2x2

  Cena 5,10 € 5.1 EUR

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Polepšajta vajin najlepši poročni dan in posladkajta svoje bližnje s simpatično čokoladno bonboniero z vajinimi imeni. Ljubki in okusni čokoladni srčki, izdelani iz kakovostnih in svežih sestavin, so zaviti v simpatično škatlico z ličnim ljubezenskim potiskom rožic v podobi srčka in z možnostjo dodatnega potiska vajinih imen.

  * Minimalno naročilo: 50 kosov.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 5 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 5 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,05 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Lucifer Chocolate - Poročna bonboniera 2x2

  Slovenska čokoladnica Lucifer Chocolate je za edinstvene čokoladne užitke pripravila tudi simpatično poročno kolekcijo unikatnih čokoladnih izdelkov, izdelanih z občutkom za odličnost in kakovost.

  Poročna bonboniera vsebuje 4 čokoladne srčke iz temne, bele ali mlečne kakovostne čokolade, ki je izdelana iz vrhunskega kakava in svežih sestavin. Ljubki čokoladni srčki so odeti v lično belo škatlico s potiskom rožic, oblikovanih v srce. Lično sta poleg dodani tudi vajini imeni.

  * Čokoladno bonboniero lahko grafično popolnoma prilagodimo vašim željam. Sporočite nam svoje želje in pomagali vam jih bomo uresničiti!

  Minimalna količina za naročilo Poročne čokoladne bonboniere s personaliziranim potiskom imen je 50 kosov. Za dodatna vprašanja ali želje nas lahko pokličete na 070 222 555 ali nam pišete na info@mojacokolada.si.

  VIDEO - Čokolada Lucifer Chocolate

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Izdelek je ročno narejen iz kakovostne čokolade in svežih sestavin
  • Unikatno darilce za bližnje na vajini poroki
  • Škatlica vsebuje 4 čokoladne srčke
  • Vključuje možnost potiska vajinih imen
  Ključne besede: čokolada, moja čokolada, lucifer, poroka, čokolada za poroko, poročna darila, poročna čokolada, čokolada za posebne priložnosti, darila za svate
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več