Lucifer Chocolate - Vroči čiliji

  Cena 7,12 € 7.12 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Prikupne čokoladice v podobi čilija in z dodatkom te pekoče začimbe, so lahko prav simpatično začinjeno darilce, ki bo navdušilo bolj radovedne sladokusce. Fina temna čokolada je prelita v manjše čokoladice v obliki čilijev, katerim je dodan tudi pikanten in precej aromatičen čili. Vroči čiliji so pakirani v elegantni darilni embalaži.

  * Škatlica vsebuje 12 vročih čilijev.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 7 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 7 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,07 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Lucifer Chocolate - Vroči čiliji

  Čokoladnica Lucifer Chocolate se ponaša z marsikaterimi vrhunskimi, elegantnimi, šaljivimi ali unikatnimi čokoladnimi izdelki, med katerimi se za vsakogar najde kakšna slaščica, ki bo navdušila obdarjenca z unikatnostjo in s prav zares odličnimi zamislimi prelitimi v čokolado.

  Vroči čiliji so unikatne in ročno izdelane čokoladice, v podobi čilijev. Izdelane so iz vrhunske temne čokolade, žametnega kakavovega okusa, kateremu se pridruži tudi pekoči čili s svojim precej aromatičnim pikantnim okusom. Ta nenavadna kombinacija bo zagotovo navdušila bolj radovedne sladokusce, ki obožujejo pikantnost in vedno nove posebne kombinacije okusov s čokolado. 12 vročih čokoladnih čilijev je zavitih v elegantno črno darilno škatlico s prozorno predno stranjo.

  VIDEO - Čokolada Lucifer Chocolate

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Žlahtna čokolada je oblikovana v podobo čilijev in obogatena s pikantnim priokusom čilija
  • Darilna škatlica vsebuje 12 čokoladnih čilijev
  • Čokoladi je dodan pekoč in aromatičen čili
  Ključne besede: čokolada, moja čokolada, lucifer, čokoladni čiliji, čokolada s čilijem, čili, čili in čokolada, temna čokolada s čilijem
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več