Lucifer Chocolate - Slane ribice

  Cena 7,12 € 7.12 EUR

  Kupi 2 in prihrani 10%

  Artikel ni na zalogi
  V košarico

  Simpatične čokoladne ribice z rahlim slankastim morskih priokusom so lahko z obliko in zabavno podobo zelo prikupno darilce. Fina temna čokolada je prelita v čokoladice v podobi ribic, katerim je dodana tudi morska sol za bolj bogat morski okus. Čokoladne ribice so pakirane v lični temni darilni embalaži.

  * Škatlica vsebuje 12 slanih ribic.

  Z nakupom tega izdelka lahko zberete do 7 Sladkih točk. Skupaj boste prejeli 7 Sladkih točk ki vam prinese popust v vrednosti 0,07 €.


  Izdelka trenutno ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo takoj ko bo ponovno na zalogi.
  Uspešno smo vas dodali na seznam. Obvestili vas bomo takoj ko bo izdelek ponovno na zalogi.
  Info

  Lucifer Chocolate - Slane ribice

  Čokoladnica Lucifer Chocolate se ponaša z marsikaterimi vrhunskimi, elegantnimi, šaljivimi in unikatnimi čokoladnimi izdelki, med katerimi se za vsakogar najde kakšna slaščica, ki bo navdušila obdarjenca z unikatnostjo in s prav zares odličnimi zamislimi prelitimi v čokolado.

  Slane ribice so ročno izdelan unikaten izdelek, ki je narejen iz vrhunske temne čokolade, žametnega kakavovega okusa, ki mu je za bolj »morski okus« dodana tudi morska sol. Čokolada in sol sta že nekaj časa precej popularna kombinacija, ki je navdušila še marsikaterega sladokusca s svojim prav posebnim čokoladno-slanim okusom. 12 čokoladnih ribic je odetih v lično črno škatlico, elegantnega videza s  prozorno predno stranjo.

  VIDEO - Čokolada Lucifer Chocolate

  Izdelek še nima mnenja kupcev.

  Prednosti
  • Darilna škatlica vsebuje 12 čokoladnih ribic
  • Raznovrstnost in pestrost okusov
  • Temni čokoladi dodana morska sol
  • Ročno izdelano
  Ključne besede: čokolada, moja čokolada, čokoladnica, temna čokolada, lucifer, čokoladne ribice, čokolada s soljo, čokoladne ribice s soljo, morska sol
  ×

  Zakaj pri nas?

  5 razlogov

  za kupovanje pri nas.

  Preberi več